facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Rökeriet

Restaurang Rökeriet

About

Restaurang Rökeriet har stängt för säsongen och öppnar åter 24/5 2019.

Story

Bästa läget i hamnen med uteservering alldeles bredvid Nyköpingsån. Vi serverar rökta räkor och annat gott. Boka bord på 0155-213838. Vi tar endast emot bokningar via telefon. :)

Kika gärna in vår hemsida där du bland annat kan läsa in dig på menyn i förväg: www.restaurangrokeriet.se

Ps. Vi har även 60 sittplatser några trappsteg upp.



"Ett härlig restaurang med först parkett vid ån, här, inriktningen här är fisk och skaldjur med bland annat rökta delikatesser ifrån vårat eget rökeri!"
Address: Ana Torget, 61133 Nyköping
Phone: 0155213838
City: Nyköping
Zip Code: 61133



related searches:
Reviews
Trevligt bemötande, lagom portioner och jätte goda rökta och vanliga räkor. :
Kom dit 18:30 och lyckades beställa 19:00 efter att en i personalen inte kunde undgå våra viftningar. Boulabaisse och makrill med potatis, ett glas vin och en öl och snaps. Drycken kom in 19:30 inget vatten till drycken. Maten kom in 20:05 och boulabaissen som skulle smaka saffran var totalt smaklös förutom mycket gräddsmak, inte mycket som var bra denna kväll förutom när det var dags att betala. Det tog max en minut, och vi kände oss otroligt ovälkomna! Känns som om vilken korvmoj som helst var som helst i landet kan göra ett bättre jobb.
Edit: Efter ägarbytet har kvaliteten på maten tyvärr blivit sämre. De rökta räkorna är inte lika färska och har en segare konsistens. Laxburgaren hade torrt bröd och mangosallad med tinade, tidigare frysta mangotärningar. Håller tyvärr inte måttet längre Fantastiskt läge, bra service, goda råvaror! Bästa rökta räkorna i stan, magisk aioli, god strömming och delikat rökt laxburgare. Enda minuset är väl att baguetten är färdigköpt från butik, surdegsbröd hade höjt upplevelsen enormt!
Bra mat och bra läge men personalen behöver se sina gäster. Hade köpt att väntetiden blir längre om det är fullt men det var mycket lediga bord när vi åt.
Alltså en trevlig kväll med kusin och maken. Bjuden på Rökta o färska räkor. Sååååå gott. En trevlig servitris som servade både oss o hunden
Mysigt att sitta precis intill ån. Väldigt trevlig personal och jättegoda räkor.
Otroligt trevlig personal och så nöjda med vår räklåda! Hit går vi gärna igen!
Mums! Inge trängsel tidig eftermiddag. Gick snabbt att få maten
God mat och bra service, trots att vi var spontana och bara gick förbi så fixa man plats.
Första besöket, beställde strömming. Förvånansvärt lite mat för pengarna, men det var gott. Lite långsam service, men det är som sagt baserat på ett enda besök, och jag skulle inte tveka att gå dit igen. Bra musik, för övrigt, om man gillar jazz.
Comment on this business

to add Restaurang Rökeriet map to your website;