facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Sailor

"God mat vid havet!"
Address: Fiskehamnen , Oxelösund 613 35, E, SE
Phone: +46 155 317 92
City: Oxelösund
Zip Code: 613 35



related searches: Restaurang sailor menu, Hamnmagasinet, MinLunchguide, Wedspisen nyköping meny, The kitchen Nyköping, Öster Malma lunch, Svärdsklova
Similar places near
Pa Catering Pa Catering 4 km Vi anlitade Paus Catering till vårt bröllop och blev så himla nöjda. Maten var fantas...
Reviews
Bra lunch, en smula dyrt, men vädigt trevlig personal, om än ung. Vi var väldigt nöjda som helhet.Mat: 4/5
Tyvärr blev vi jättebesvikna. Frysta grönsaker som är värmda, konserverad potatis, en panerad Gös smaka inget. Till det en räkröra med skal.. för 289 kr. Vi har ätit här förut varit jättenöjda men något har hänt..Men platsen är jättefin.
Någon ansvarig borde utbilda personalen. De var vänliga i alla fall. De kan inte hjälpa att de inte fått rätt utbildning. Personalen böjde sig över gästerna när maten serverades. Några gäster beställde en flaska vin som ställdes på bordet så gästerna fick servera sig själva. Nån torkade sig på näsan och fortsatte att servera. Maten är bra men vistelsen drogs ner av personalen. Det är ju en restaurang som har servering då borde personalen vara ok. Hoppas på bättring både för er skull och gästerna.
Mycket god mat och trevlig personal. Bord hade smulor,matrester och stearin fläckar,fönstret var så smutsigt av fingeravtryck och stearin med rinningar.toalettten - elementet o rören var ludna av damm och så skitigt handfat mm. Detta blir ett stort minus och hoppas på att det är storstädat till nästa gång för jag kommer tillbaka för den goda maten.
Menyn stämmer inte överns med den som står på deras hemsida. Servicen var katastrof, maten sådär. Ungdomar som inte vad service är. 300 kr för pastarätt med oxfilé som var segt. Det är inte salior som förut. Var första och sista gången för iår.
Trevligt ställe. Härlig utsikt över hamnen. Personalen vänlig, dock lite stram. Jag tog hamburgare som var god, lite för torr. Tjejen tog bakad potatis med skagenröra. Den var. väldigt god. Lite mer räkor hade gjort susen
Enligt meny, mycket sjönära. Vi tog dock bara en öl och ett glas rosé. Är säkert en höjdare sommar tid .Mat: 5/5
Värt ett besök! Maten saknade lite salt och vitpeppar men fisken var som nyfiskad och smälte i munnen. Rekommenderar Rödingen Supermysigt ställe!
Fantastisk god mat i en underbar miljö. Väldigt trevlig personal och snabb service. Rekommenderas varmt. Kanske inte finaste upplägget på maten men den var så god
Dom stängde restaurangen kl21 och vi fick gå hem men det står att dom har öppet till 22 Lördagar. Dåligt
Comment on this business

to add Restaurang Sailor map to your website;