facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Seaside på Björkö

Restaurang Seaside på Björkö

About

Välkommen till oss på restaurang Seaside. Upplev Björkö i Göteborgs norra skärgård. Hav & utsikt i en skön miljö. Vi har öppet året runt.

Story

Mat
Bröllop
After work
Allsång
Konferens
Söndagsbrunch
Festpaket privat/företag
Båtshuttle
Skärgårdssafari - Hummersafari, Sälsafari, Upplevelsematlagning
Badtunnor
Aktiviteter – whiskyprovning, femkamp
Artister
Catering
Mors dag, fars dag, dop – högtidsdagar
Björködagen
Kalas
Fest
Open mick





#skärgård#upplevelse#aktivitet#restaurang#konferens#event#båtturer#vingatur#visitsweden#göteborgsskärgård#thearchipelagoofgothenburg#brunch#lunch#bröllop



"Välkommen till oss på restaurang Seaside. Upplev Björkö i Göteborgs norra skärgård. Havsutsikt från varje fönster och fantastisk miljö. Under November-December har vi öppet för julbord.Welcome to restaurant Seaside and experience the island of Björkö in the northern archipelago of Gothenburg. At the restaurant we have an ocean view from every window and a cozy atmosphere. During late November to December we serve a traditional Swedish “Julbord”."
Address: Skarviksvägen 2, 475 37 Björkö, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031929410
es.okrojbedisaes@ofni
City: Björkö
Zip Code: 475 37



related searches: seaside björkö evenemang, bohus björkö, björkö pizzeria, seaside restaurang malmö, seaside björkö lunch, seaside björkö bröllop, seaside björkö brunch, björkö boende
Reviews
Vi var ett gäng som åkte dit, unik miljö, mycket professionell kock, mycket bra uppförande och slutligen mycket läcker biff och ostron.Mat: 5/5
Väldigt idylliska hus och hamnen fantastisk. Passade på i lågsäsong när byborna hade tid med oss. Mat & personal toppen. Båttaxi in till Göteborg var trevligt och snabbare än med bil.Mat: 5/5
Vi var här med jobbet o käkade och drack goda drycker. Grym servis av alla. Stor eloge till våran Italienska servitris. Så grymt trevlig.
Fantastiskt ställe på bryggan. Ser oansenligt ut på utsidan men är verkligen mysigt. Väldigt bra mat
Vi var där och tog ett glas i en trevlig miljö en fredagkvällTjänst: 5/5
Ej bra. Tydligen hade vi otur den dagen. Men ägaren däremot var trevlig o kompenserade oss och så att de hade brist på personal mfl. Så tack vare ägaren kan vi tänka på gå dit igen o ge dem en chans. Det var att personalen glömde olika saker som att vänta på dricks och att en abb barnen är vegan men fick sallad med kött i... fick liten öl istället för en stor och dessutom 3 ggr. Men som sagt ägaren skötte det bra och vi vill absolut ge det en ny chans. Maten däremot var god så det e bara servitörerna som hade problem den dagen.
Hyrde Seasides lokal för 40årsfest. Mycket fin lokal med utsikt över havet. Otrolig service med det lilla extra så alla skulle få en oförglömlig kväll! Maten var en smaksensation och vinpaket förhöjde upplevelse ytterligare. Stort Tack för att ni medverkade och gav mig en magisk 40års fest.
Trevligt ställe, fint lagad och upplagd mat men tyvärr smaklös gäller Hjortstek och deras kött-Hamburgare. Hur kan man misslyckas med en hamburgare? Det var sallad, bröd, burgare med smält ost med strimlad gurka i osten, ingen dressing, sås eller ens ketchup i den? Nej tack! Tror dock de är duktigare på fiskrätterna. Dyrt var det med. Men man får väl betala för det havsnära läget.
Vill bara tacka för ytterligare en underbar kväll med god mat o dryck vi ses Björn FranksenMat: 5/5
En underbar dag i härlig miljö och riktigt bra smaker på maten. Mycket prisvärtMat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurang Seaside på Björkö map to your website;