facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Shanghai

Address: Östertullsgatan 15 , Laholm 312 30, N, SE
Phone: +46 430 167 18
City: Laholm
Zip Code: 312 30



related searches: SEN Street Kitchen, EURASIA Umeå, Chiliwok
Similar places near
Roffes Gatukök Roffes Gatukök 146 meter Bra service och god mat
Pizzeria Laholmia Pizzeria Laholmia 207 meter Inga förväntningar men riktigt hungriga så stannade vi till för att käka något snabbt...
Wei, Dong Wei, Dong 207 meter
Mtbabic Mtbabic 221 meter
Brasseriet Brasseriet 239 meter Åt buffe vid 13-14 tiden. Riset smakade inte bra, jordnötsåsen smakade inte jordnötså...
Restaurang Annabelle Restaurang Annabelle 276 meter En härlig atmosfär med fantastik mat och service!Mat: 5/5
The Golden Pearl The Golden Pearl 294 meter Var här för någon månad sedan. Personalen blev snabbt riktigt otrevlig när vi inte va...
Stift Teckningsmuseet i Laholm Stift Teckningsmuseet i Laholm 296 meter Fantastisk utställning med många guldkorn många överraskande illustrationer. Spännand...
Boo Trädgård Boo Trädgård 399 meter
Rökeriet Rökeriet 515 meter Mycket bra service! Kanonlunch, bra på alla sätt. Räkfrossan var även den kanon! Lite...
Laholms Hälsocenter Laholms Hälsocenter 1 km Själva gymmet är lite halv sunkigt , det är inte något modernt gym , men för det pris...
Reviews
Jag och mina vänner skulle vara och beställa mat. Vi hade ingen vuxen med oss, bara oss tre. Den som jobbade där var otrevlig och ville att vi skulle beställa mer mat, och priset på maten där är jätte hög för en liten burk. Medan maten är jätte äckligt. Jag skulle hellre äta skolans mat än detta. Hon som jobbade var bara snäll mot oss när vi hade betalat för maten men innan det så var hon otrevlig. Det var den värsta restaurangen jag har någonsin varit på.
Jättegod asiatisk mat, och service utöver det vanliga.Man känner sig väl omhändertagen.
En av de sämsta resturangen och troligen den sämsta asiatiska resturangen jag varit på. "Buffén" den absolut minsta jag sett. Priset orimligt högt Lokalerna sunkiga. Toaletten skulle behöva en omgång av alla rengöringsmedel i världen. Maten var inte aptitlig. Nästan oätlig. Biffgrytan var slemmig. Endast Tuborg och Mariestad fanns att välja som öl. Nej fy fan.
Vi gav restaurangen en chans, men tvekade redan vid ingången då det såg väldigt oinbjudande ut, när vi väl satte oss ner och skulle beställa var det alldeles för många rätter och det var ingen röd tråd genom menyn. Vi beställde stekt ris med biff och biff med bambuskott o championer. Maten var under all kritik, smaklös och alla grönsaker var djupfrysta och de innehöll max 1 msk grönsaker. Ville knappt betala för maten,så illa var det!! Åt 1/3 av maten och lämnade resten.
Lokalen var väldigt ofräsch och mörk. Kändes som att man beställde mat i ett förråd. Maten ska vi inte tala om... Smakade absolut ingenting och var väldigt ofräsch. Tog två tuggor av mina friterade räkor och slängde resten då det inte gick att äta upp. Skulle inte ens köpa maten åt min hund. Åk inte dit.
It's a little family restaurant that has amazing and friendly service, the food is really tasty but it takes some time to be made - en liten familje restaurang som har en väldigt vänlig och snäll servitris, maten smakar underbart även fast det tar lite tid.
Trevlig personal. Fräsch mat. Det friterade är krispigt, inte segt. Lunchbuffén lagom stor för variation utan att kännas trist i längden. För kvällsmat gillar jag deras fyra små rätter.
Ofräscha lokaler, maten var kall vid buffén och det kröp omkring flugor i maten. Allt var smaklöst och nudlarna var som att äta gummi. Spara pengarna och ät inte här.
Värsta stället jag har ätit på, personalen är tyst, otrevlig och gör att man känner sig ovälkommen. Maten är det jag störde mig mest, smakade ärligt talat ingenting, trots extra krydda efteråt. Spara er pengarna och ät inte här, vidrigt.
Tyvärr vart detta inget uppskattat besök. De tillagade inte råvarorna från grunden. Smaklös mat. Inget ställe att rekommendera.
Comment on this business

to add Restaurang Shanghai map to your website;