facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Åsikten

Restaurang Åsikten

About

På den här sidan hittar du vår lunchmeny men också information om speciella arrangemang. Lokalen är tillgänglighetsanpassad och restaurangen öppen för alla

Story

På den här sidan hittar du vår lunchmeny men också information om speciella arrangemang och hur du bokar restaurangen för större sällskap. Vi har öppet från kl 18,00 - 22,30 ons - lör för bordservering med Ala Carte meny.

Vår restaurang är öppen för alla och tillgänglighetsanpassad. Restaurangen drivs som en intraprenad inom Ljungby kommun.

Regler för vår facebook-sida
Tänk på att inte lägga upp känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebook-sidan. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden. Inlägg som riskerar att kränka enskilda personers integritet eller uppgifter som kan innebära brott får inte heller läggas upp här.

Inlägg med följande innehåll kommer att tas bort: · Sekretessbelagda uppgifter · Känsliga eller integritetskränkande uppgifter · Uppgifter som skulle kunna innebära brott · Reklam för produkter och tjänster från privata företag.

Om du som besöker sidan upptäcker kränkande innehåll eller har synpunkter på den här Facebook-sidan, kontakta restaurangchef Urban Cederqvist, tel. 0372-78 94 78.

Address: Axel Ångbagares gata, 341 38 Ljungby
Phone: 0372789474
City: Ljungby
Zip Code: 341 38



related searches:
Similar places near
Gästgivaregården Ljungby Gästgivaregården Ljungby 726 meter Gott, fräscht och vi kunde sitta ute i solen
Ryssby Lunch & Catering Ryssby Lunch & Catering 2 km Ryssby Lunch & Catering All matlagning & bakning sker från grunden. Vi finns ENDAST i...
Värdshus Värdshus 10 km Det absolut bästa stället i Ljungby för lunch! Riktigt fin miljö och god mat! Rekomme...
Reviews
Det i särklass bästa matstället för oss pensionärer som jag har råkat stöta på, varhelst i vårt avlånga land. En stor eloge till underbar personal. Familjärt, vänligt och trevligt.åMat: 4/5
Gott och mycket mat men dyrt.Mat: 5/5
Ett inbjudande boende för 75+ Luftiga lägenheter med bra standard.
Mycket bra ställe med allt för de boende!
De var bra gott om plats bra mat för de mesta men ibland svårt hitta parkering lagligt får ej parkera utanför ingången riskera få felparkering kan kosta 400kr retfulla pengar vissa dagar fullt på parkering platsen..
Alltid bäst på mat och personalen är superbra,. Billigt och mycket mat för pengarna. Mvh pelle
Vällagad och god husmanskost till ett bra pris. Jag och min familj väljer nästan alltid att äta dagens lunch på Restaurang Åsikten då det är gott om plats för både gamla och små. Man får ta själv av maten och det finns alltid 2 lagade maträtter att välja på. Kaffe och kaka samt trevlig salladsbuffé ingår! Fin omgivning att titta på också.
Skitbra mat och trevlig personal. Stället var också väldigt trevlig men det var mest den goda ölen jag var fokuserad på. Frugan var inte så nöjd med maten men alla vet ju hur dessa kvinnor är... Rekommenderas!
Min mormor och morfar bor här och jag älskar det for det finns mycket att göra, till exempel utegym
God mat. Rent o fint i restaurangen och även på toaletten. Har ätit där många gånger, men upplever ofta att maten är lite kall. Men för övrigt är allt ok. Annas hade jag inte återvänt.
Comment on this business

to add Restaurang Åsikten map to your website;