facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Sjökanten

Restaurang Sjökanten

About

KronoCamping & Restaurang Sjökanten ligger belägen vid Vänerns vackra strand och centralt i vackra hamnstaden Lidköping..

Story

Kronocamping Lidköping som tillsammans med Restaurang Sjökanten är en komplett femstjärnig anläggning som förfogar över stugor, platser och faciliteter som Bastu och bubbelpool


Övriga faciliteter som campingen erbjuder är Bastu och Bubbelpool med relaxmöbler (kan hyras tillsammans eller var för sig). Äventyrsgolf, Femkamp. Under juni, juli och augusti är de tempererade poolerna öppna som ligger i anslutning till campingen. Våra gäster badar gratis genom att hämta ut biljetter i vår reception.

Bland utflyktsmålen vill vi rekommendera Läckö slott och Spikens fiskeläge, Kinnekulle, Rörstrands med fabriksbod. Vänermuseet samt Husvagns-Svenssons tillbehörsmarknad.

Vi har intern- och satellit-TV med 9 kanaler.
Våra gäster badar gratis i tempererade pooler samt duschar gratis i våra duschar.

Butiken ligger i anslutning till receptionen. Här kan du handla det mesta du behöver i livsmedelsväg. Vi har också en restaurang där du har möjlighet att sitta på våra uteserveringar. I samma byggnad ligger också tvättstuga.
Cykeluthyrning

Mission

På KronoCamping & Restaurang Sjökanten finner du allt du kan önska av en camping, något som våra fem stjärnor intygar.



"Restaurang Sjökanten är Kronocampings egna restaurang som ligger i utkanten av Lidköpings centrum med utsikt över Vänern.Sjökanten har bred meny med allt från Lidköpings godaste Pizza till a la Carte.Det går alldeles utmärkt att beställa mat som takeaway både i vår egna App Kronocamping samt genom Towni.Varmt välkommen"
Address: Läckögatan 22 , Lidköping 531 54, O, SE
Phone: +46 510 268 04
moc.gnipmaconork@ofni
City: Lidköping
Zip Code: 531 54


Opening Hours

Monday: 12:00-23:00
Tuesday: 12:00-23:00
Wednesday: 12:00-23:00
Thursday: 12:00-23:00
Friday: 12:00-01:00
Saturday: 12:00-01:00
Sunday: 12:00-23:00


related searches: Restaurang sjökanten lidköping menu, Restaurang sjökanten lidköping reviews, Kronocamping, Italia Lidköping
Similar places near
Café Rörstrand Café Rörstrand 1 km Trevlig personal och riktigt gott kaffe.
The View The View 2 km Vi såg fram emot att få äta Mexikansk mat. Men det levde inte upp till våra förväntni...
Reviews
Snabb och enkel service med trevlig personal! Sjukt goda pizzor och drinkar. Ligger lite på den dyrare sidan men den nya fina uteplatsen med kvällssolen väger upp! Mycket folk så kan bli lite hög ljudvolym men ändå ett favoritställe att äta på sommaren. Vegetariska alternativ: Tycker det är lite dåligt utbud med vegetariskt men de rätter som finns lyckas de verkligen med!
Väldigt dålig service, vi var ett gäng på 12 pers, vi hann inte sätta oss innan servitrisen stod vi bordet och vill ta emot beställningen. Stressen var redan från början det tog minst 40 min innan maten kom i omgångar, man fick vräka i sig maten för att man fick tydligen inte stanna mer än bara 2 timmar. Vi hann klart med maten tills samma servitrisen dyker upp igen och vill bli av med oss.
Vi hade så velat tycka om maten på sjökanten men det var inte möjligt. Restaurangen är väldigt fin och miljön är otrolig! Även drinkar var väldigt goda. Jag åt en tråkig hamburgare utan en enda salladblad eller annan grönsak. Pommes var såpass salta att de gick inte att äta. Pizzan som vi också hade beställt var inte tillräckligt kokt och smakade endast oregano och inget annat. All mat har dessutom badad i fett. När jag sa till att det var mycket salt och inte så god blev jag bemött utan större kommentar. Priser är också höga och därmed våra förväntningar på maten.
God mat, skön miljö uteservering och lounge med utsikt mot Vänern. Gott om plats inomhus. Hade fått 5 * om det varit möjligt att ta sig ner till loungen med rullstol. Men kanske åtgärdas.Mat: 4/5
Vi tog varsin pizza eftersom vi läst att de skulle vara goda, men vi blev lite besvikna. Trots tunn botten så var de inte genomgräddade, och i övrigt en högst ordinär pizza. Minus också att pizzasallad inte ingår 20 kr och att ett glas kranvatten kostar 10 kr.
Took a lakeside stroll past the old industrial harbor, the city sewers water treatmen plant and the communal skate park to find myself at the campsite restaurant Sjökanten Lakeside. Not nearly as bad as it sounds. Quite enjoyable actually. All of it. Sjökanten is probably a few steps up from your ordinareny campsite restaurant/watering hole, but honestly my knowledge is extremely limited. The fact they have a few Qvänum tucked away safely behind a wall of macro lager is a huge plus in my book. Outdoor seating area is very much like one of those American stone deserts, but at least that makes it clean and rather neat. I rather enjoyed sipping on my McBRIAN while watching the caravan and tent people on a night out. Well worth the stroll on a beautiful summer evening like this.
Lite förrätter som enklare kvällsmat. Hade önskat mer majonnäs i Skagen men allt var jättegott.
Bra meny. Det vi beställde smakade jätte bra. För oss nytt sätt att beställa via app, men det funkade smidigt. Hjälpsam trevlig personal och trevlig stämning. Mat: 5/5
Ligger på campingen i Lidköping där har de tillstånd att servera alkohol fina drinkar och god mat pizza och annat gott och de har minigolf och strad man kan sola på och bada barnvänligt stor Hoppe matta för barn och lekplats trevlig personal finns toalett och parkeringar rullstols vä ligtMat: 5/5
En fantasiskt bra resturang med snabb service och mat över förväntan, vällagat snyggt upplagt och ljuvligt gott rekomenderar ådet varmasteMat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurang Sjökanten map to your website;