facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Tai Lee

Address: Nytorget 1 , Kungälv 442 32, O, SE
Phone: +46 303 181 77
City: Kungälv
Zip Code: 442 32



related searches: Happy Buddha Marienfelde Speisekarte
Reviews
Har aldrig ätit bättre buffé varken i Sverige eller Thailand eller något annat land. Har wok med musslor, bläckfisk, räkor, entreko, lam, och mycket mer. Även en stor buffé och suschi. Glass med friterad banan, frukt och kaffe efter maten. Frai drycker ingår i priset. Allt för 90 kronor. Fin restaurang också med akvarium, fontän och balkong. Mycket trevlig personal. Absolut värt att åka till Kungälv för att äta på denna fantastiska restaurang.
Nej lunchbuffén var ingen höjdare, smakade okej men buffén var inte varm.Mat: 3/5
Tyvärr har det blivit otroligt dåligt maten smakar inte så bra och det är väldigt dyrt. Påfyllning av dricka ingår inte längre. Alltid älskat tai lee så detta är väldigt tråkigt.
Så gott! Personalen var så trevlig och maten så god. Det finns en massa att välja mellan, verkligen värt pengarna!!
Jag tycker att lunch buffe är för dyrt. Glassmaskin fungerar inte och köttet verkar var torr liktar konstigtom den låg för längre. Min komentra gäller bara lunch buffe!
Fantastisk fräsch buffé! Härligt , hjärtlig och fantastiska personer, som driver restaurangen Inte att förglömma att det bjuds på mjukglass och friterade bananer Rekommenderas mycket varmt ! Vegetariska alternativ: Massor av mycket fräscha grönsaker o vego. Barnvänlighet: Alla möjligheter! Parkering: Finns parkering femtio meter ifrån. Specialkost: Finns information att läsa på plats.
Sedan öppningen igen så möts man återigen av trevlig personal. God mat samt fräscha grönsaker. Allt Top 5+++++
Tycker maten var grymt god på lunchen sist. Mycket bättre än förra året!
Mycket trevlig personal och god mat, massor att välja på! Värt en resa i sig. Tack för idag. Parkering: Nära parkering på torget.
Väldigt mättande och bra priser till det vi köper, trevlig personal.
Comment on this business

to add Restaurang Tai Lee map to your website;