facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Telegrafen

Address: Norra Storgatan 14 , Helsingborg 252 20, M, SE
Phone: +46 42 24 14 65
City: Helsingborg
Zip Code: 252 20



related searches: Restaurang telegrafen helsingborg menu, Restaurang telegrafen helsingborg reviews, Hamnkrogen - Helsingborg, Madame Moustache Helsingborg, Old Times, Helsingborg, Roy's Helsingborg, O Learys Helsingborg, Le Cardinal Helsingborg
Similar places near
Pitchers Pitchers 369 meter Idag fick jag uppleva 1 bacon'n cheese och tillbehör. Mina vänner åt Pitcher's classi...
Reviews
Mycket trevlig ställe med både god mat och dryck.
Kunde ha varit en mysig pub om inte alla dessa döda djur tittade på oss. Dom fanns överallt. I taket, på väggarna och på hyllorna. Osmakligt och vilka dammsamlare det måste vara.Atmosfär: 1/5
God öl och backgammon! Drack varsin god Eriksberg. Käkade hamburgare. Inte mycket kärlek i maten. Den picklade löken smakade bara ättika och majonnäs smakade ingenting. Tråkiga bröd men helt ok kött. Inte ofta man blir besviken på burgare 2023 men här var det faktiskt bottennapp. Dock trevligt med öl och mitt sällskap var perfekt så 3 stjärnor för det.
Blev lite förvånad över Fish & Chipsen jag beställde, då jag fick fryst panerad fisk på tallriken. Tänkte att på en pub som den får man kanske en riktig Fish & Chips på "klassiskt vis". Hamburgaren var okej. Personligen var maten väldigt.. väldigt "avarage".. inte äcklig men absolut inget speciellt heller. Drinkarna var goda, men det är ju inte så lätt att misslyckas med en rom och cola. Överlag är det en mysig pub med trevlig personal.
God mat. Stort utbud av öl och dricka. Bra service och mysig pubklänsla.
Såå God mat. Bra pris. Synd att de stänger under hela sommarenMat: 5/5
Genuin och klassisk pub i Helsingborg. Är du inte efter traditionellt pubhäng med bra ölutbud blir du inte besviken på ett besök på Telegrafen.
Dom bästa sakerna med telegrafen är deras Guinness, ägarna & personalen. Känns alltid tryggt att veta att det är bra att gå hit. Är det bäst i stan? Nej, inte ens bäst i kvarteret. Men telegrafen levererar alltid.
Mysigt ställe, trevligt bemötande och bästa fish'n'chips jag ätit på länge!
Trevligt ställe, provade 900g cheeseburgare och den var över förväntan.
Comment on this business

to add Restaurang Telegrafen map to your website;