facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Topkapi

Restaurang Topkapi

About

Vi är en restaurang som serverar goda rätter och pizzor i vardagar och under helger har vi nattklubb.

Address: vibyvägen 2, 76223 Rimbo
Phone: 017572455
City: Rimbo
Zip Code: 76223



related searches:
Reviews
Tycker om stället sen jag själv bodde i Rimbo. Atmosfären var inte så bra. 6-7 väldigt högt pratande men, samt inte ett så varmt välkomnande personal. Om man har rollator så är det väldigt svårt att ta sig uppför trapporna, genom den ICKE självöppnnande entren. Annars rent och prydligt men stället dra till sig större kundkrets om handikapp entren, samt inredningen byttes ut från enklaste bord och stolar till något mer intimare möbler och designen.
Väldigt god pizza och trevlig personal. Stora minuset blir för lokalen som känns väldigt mkt sunkhak. Vet inget om hur hygieniskt stället är, men lokalen gör att det känns lite ofräscht oavsett. Jag tog en Shishpizza utan att ha koll på att den kom i båtform, men var en riktig lyckträff! Kommer säkerligen återkomma!
Hej, jag gick förbi restaurang TopKapi för cirkus 3,5 månader sedan och blev förhäxad av maten är. Det stekta ankbröstet jag fick syn på den första gången jag var där har alltid legat nära inpå i mina tankar. ofta finner jag mig att jag drömmer tillbaka till den dagen jag för första gången jag fick bekantskap med denna plats. Har aldrig ätit där men personalen va snäll:.
Tyvärr var detta den sämsta bacon/avocadosallad vi ätit. Beställde 2 sallader för avhämtning - när vi kommer hem och skall äta dessa så var avocadon under all kritik. Brun och oaptitlig. Självklart skulle vi ha åkt tillbaka med dem - inte alltid så lätt när två små barn sitter och väntar på att få äta sin mat. Jag kommet inte att rekommendera Top Kapi. Kristina
Lagom ruffigt och ruggigt ställe Men nu har dom renoverat och piffat till, ser riktigt bra ut. Fläsknoisett med stekt potatis var supergott. Stanna till på en lunch eller en öl!
Bra mat, men fruktansvärd miljö. Trevlig personal! Lokalen har en stank och varit så dålig i 55 år utan åtgärd. Visserligen nya stolar men det räcker inte. Synd!!!
Servicen ingen klass okej mat men lite mer grönsaker
Bra pizzor, finns även annan mat som är helt ok, överkomliga priser
En trevlig restaurang som behållit lite rustik stil och ändå fräsh. God mat och fin variation i menyn som innehåller mer än bara pizza.
Mysig, lite småruffig pizzeria i rimbo centrum. Mer ett öl än ett matställe, men hyfsade pizzor och falafel. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Restaurang Topkapi map to your website;