facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Trädgårn Visby

Restaurang Trädgårn Visby
Address: Hästgatan 17, 621 56 Visby
Phone: 46498210809
City: Visby
Zip Code: 621 56


Similar places near
Plaza Restaurang & Bar Plaza Restaurang & Bar 180 meter Översatt av Google Måste äta caféet av hamburgare och potatis sallad tallrik. The Pho...
Gotlands Bryggeri Gotlands Bryggeri 309 meter Besök inte bryggeriet mellan 13-16. Är en yta på kanske 4×4 meter utomhus. Erbjuds al...
Barlingbo Bryggeri Barlingbo Bryggeri 714 meter Fantastisk mat, goda drycker trevlig personal. Väl värt ett besök.
Gute Catering Gute Catering 2 km Vi förser butiker och bensinmackar i Visby med omnejd med mumsiga mackor och sallader...
HemDeli Gotland HemDeli Gotland 2 km HemDeli Gotland - Ett Gotländskt företag som levererar styckfryst kvalitetsmat direkt...
Hop Shed Brewery Beer Bus Hop Shed Brewery Beer Bus 4 km Brewery bus tours Gotland
Gute Rosteri Gute Rosteri 12 km Finnt ingen här.
Reviews
Helt ok middag. Fräscht och fin utsikt med trevligt läge nära kärnan. Ung sommarpersonal och inte så närvarande trots att stället inte var fullsatt.
Toppenställe. Varit där vid flertalet tillfällen för en Black Rock Grill i solnedgången. Schysta priser, ordentliga portioner och gudomligt läge/utsikt. Servicen är medelmåttig och personalen är stressad under rush hours. Beställ allt i ett svep och njut.
Trevligt ställe med din utsikt o bra personal.
underbar miljö under bar himmel och god mat och en lokal öl fanns på menyn och den var supergod!
Jag kan varmt rekommendera ett besök på trädgårns terasser med härlig utsikt och fantastisk mat. Rödingen kan varmt rekommenderas!
Mysigt ställe att ta en öl/ vin på och samtidigt njuta av den vackra staden Visby.
Bra ställe för middag. God mat, hyfsade priser och fint ställe med uteservering på terrassen. Tyvärr var personalen ganska stressar då det var mycket folk men trots detta behövde vi inte vänta länge på att beställa eller få maten.
Överpris på lunchen, 139 kr utan dryck. Servicen var medelmåttig som mest, de flesta bord fick menyer vid bordsplaceringen när de satte sig, medan vi efter 10 minuter fick hämta våra menyer själva. Små portioner och smaklöst, okryddat kött. Skulle inte gå hit igen.
Oorganiserad personal, taskig service och ännu sämre mat. Vi var 3 vuxna och 4 barn som beställde lunch. Tog nästan en timme att få mat till halva sällskapet. Resten fick vänta 10 minuter till. Laxpastan var oätlig. Sönderkokt pasta, torr fisk, halvråa grönsaker i översaltad hummerfond. Barnköttbullarna bör undvikas, det bästa på tallriken var den kokta potatisen. Som ursäkt fick vi att de var en kock för lite. Gå nån annanstans.
Beställde oxfilé och fick reda på att man skulle grilla den själv. Fick ut köttet på en varm sten. Det osade och skvätte på kläderna. 3 av oss i sällskapet beställde samma rätt så kändes som man satt bredvid en grill. Borde stå på menyn att man ska grilla själv på bordet.
Comment on this business

to add Restaurang Trädgårn Visby map to your website;