facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Vågen

Address: Köpmanstorget 2, 464 31 Mellerud
City: Mellerud
Zip Code: 464 31


Similar places near
Resturang Börsen Resturang Börsen 40 meter Jättegod halloumiburgare men jag hade önskat att det fanns fler vegetariska alternati...
Pizzeria Vita Sannar Pizzeria Vita Sannar 154 meter Godaste pizzorna,kebaben,salladen. Mycket mat för pengarna.
Melleruds Pizzeria & Gatukök Melleruds Pizzeria & Gatukök 175 meter Mycket bra pitsa god servis.
Restaurang Da Giovanni Restaurang Da Giovanni 181 meter Välkomna till Restaurang Da Giovanni. Här serveras goda pizzor, varmrätter, tapas och...
Bar och restaurang Da Giovanni Bar och restaurang Da Giovanni 181 meter Is a new restaurant och pizza & kebab place in the center of Mellerud and also a chil...
Melleruds Pizzeria & Gatukök  45an Melleruds Pizzeria & Gatukök 45an 194 meter Melleruds Bästa Pizzeria & Gatukök
Reviews
När vi, som var fem personer, är mer än nöjda...ja då kan det inte bli så mycket bättre Mat: 5/5
Kan ha varit en av de otrevligaste kvinnor jag blivit serverad av. Bad om lite extra isbergssallad till min kycklingSALLAD. Det var väldigt lite i botten på tallriken. Fick svaret i en sur ton att det var "så här rätten ser ut" " det äter folk här varje dag och ingen klagar annars" och flera glada tillrop om att hon inte tänkte servera mig mer sallad. Gästen innan mig frågade hon om den hade fått solsting eftersom de i sällskapet hade svårt att bestämma sig. Så synd på ett annars trevligt ställe att ha sådan personal. Blir verkligen inte sugen på att komma tillbaka. Parkering: Ligger vid torget med stor bilparkering.
Personalen förstod inte beställningarna. Fick gå in och hämta menyer och beställa. Fick fel mat. Annars var det ok.
Utan tvekan ett av det bästa matställerna.... Ser inte mycket ut för värden men jättefin och god mat.. Bästa priserna på länge med.. Kan varmt rekomendera detta, vi prövade entrecote, supermix, black&white och oxfile. Alla var supernöjda, jättegott... Sväng förbi på genomresa Karlstad Göteborg. Missa inte om ni är hungriga.
Mysig ställe med bra mat mot överkomliga priser och viktigast av allt; de pratar Svenska här!!! Ägarinnan bemöter mig alltid glad och jag känner mig välkommen här i motsats till många andra ställen i Mellerud
Aldrig varit med om att få så lite kebab kött på en pizza, kött i en liten ring i mitten max 1 dm i omkrets, resten enbart deg och ost... ett skämt onekligen. Såg Samma fenomen på andra pizzor där inne. Skulle fotat pizzan.
Mycket mat och definitivt god mat, körde igenom Mellerud i en roadtrip, bästa stoppet på vägen i form av mat. Rekommenderas varmt, både "Mixed plate" och oxfilén va super!
Jag önskar man kunde ge minusbetyg. Otrevlig personal och dålig mat, oxfilén jag beställde var så seg och torr för att den var på tok för stekt. Blev inte tillfrågad hur jag ville ha den stekt. Bara två sorters sås, där de hyllar sin hemgjorda bearnaise, vilket kändes på smaken att den inte var. Smakade sämre än ICAS bearnaisesås! Dyrt för den maten man fick... kan inte rekommendera över huvud taget!
Snitzeln var mycket bättre när vi var där förra sommaren. Jag blev besviken i år.
Chockerande otrevligt bemötande, tog dessutom för mycket betalt det senare dock bara med en femma. Maten var okej, priset acceptabelt.
Comment on this business

to add Restaurang Vågen map to your website;