facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Xuan

Address: Ringv. 76, 731 33 Köping
City: Köping
Zip Code: 731 33



related searches:
Similar places near
Chili Nam Nam Chili Nam Nam 1 km Helt meningslöst. Tråkigt käk, känns lite microlåda och samma oinspirerade kryddning ...
Mr Wook Mr Wook 2 km Bra luchställe. God mat, stora portioner och trevligt bemötande
Reviews
Sannolikt den sämsta asiatiska buffetrestaurang som jag någonsin har besökt i Sverige - och då har jag ändå besökt väldigt många. Jag läste först andras recensioner och tänkte att ”SÅ dålig kan den väl ändå inte vara?”, men jo, tyvärr var det så.
Saknar du skolmaten? att gå ifrån matsalen illamående? Då är det här perfekt för dig! Otillagade lökringar Friterad kyckling som på något sätt var seg Jag har ätit snabbnudlar som var godare än deras De hade inte skålar till soyan Det fanns bara kinesisk soya som är oätbar Läsken smakade på något sätt illa Det fanns inget tak Jag har nog aldrig sett en sådan deprimerad personal På hemsidan står det att det kostar 98kr, men på plats kostade det 138kr.
Mat var kall och äklig, skulle aldrig komma igen. Inget folk eller pärsonelMat: 1/5
Jag och en bekant åt där, colan smakade mögel kyckling av väldigt dålig kvalitet åt inte upp den då den smakade ingen vidare, den var lös och fettig sen i tomatsås. Sushin var smaklös +att det inte fanns några skålar för soyan.. Sen var det inget vidare bemötande då han sa att man behöver inte ta nya tallrikar till varje rätt, för blir så mycket disk då!. Ush säger jag bara. jag tog 3 tallrikar för att smaka lite av varje och vill inte ha en tallrik full med smet... nej då finns det bättre ställen för samma pengar. Skulle inte rekommendera denna Restaurang tyvärr.. dem skulle behöva se över både buffé och drycker. Plus att ägaren stirrar på kunderna som äter.
Ätit här tidigare men tyvärr har kvalitén blivit sämmre. Buffé priset jämför mot kvalitén håller inte. Jag och min bekant tog cola ur maskinen spottta ut direkt smaka mögel som fan.
Underbar buffé 10/10 tackos,pizza,hamburgare,svensk mat,Japan och kina buffé . Tackos var så gott och allt annat även älskade deras mat så mycket mat av massa sorter
Fullkomligt vidrig mat. Maten var uppvärmd och verkar stått framme hela dagen. Det var dåligt påfyllt, brödet var snustorrt och köttet hade en minst sagt "annorlunda" smak. Jag och mitt sällskap blev verkligen besvikna och åkte till Max istället. Jag rekommenderar absolut inte den här restaurangen.
Tror all mat har legat en vecka, allt var ofräscht av det lilla som låg i byttorna Ät inte här om du vill må braMat: 1/5
Åt buffén, väldigt medioker och smaklös mat, torr kyckling, biffen hade smak men grönsakerna var inget att hylla. Vårrullarna var inte krispiga men smakade okej åtminstone.
Dålig,gammal måt. Bra att McDonalds finns i närhetenMat: 1/5
Comment on this business

to add Restaurang Xuan map to your website;