facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurant China

Restaurant China

About

Restaurant China serverar lokaltraditionella Kinarätter från Kinas olika provinser. Ni hittar oss på Ringvägen 110 i Stockholm. Varmt välkomna!

Story

I Kina hälsar man ofta varandra med frasen ”Har du ätit?” och ett gammalt kinesiskt ordspråk lyder: Mat är människors himmel. Den som har ätit äkta kinesisk slowfood kan förstå varför. Äkta traditionell kinesisk mat är verkligen himmelsk och ger njutning för ögat, näsan och gommen. Den som vill ta del av dessa rätter bör beställa dem en dag i förväg, eller bereda sig på att vänta mellan 40 och 60 minuter.

Till Europa kom Kinamaten först från den då brittiska kolonin Hongkong, men påverkades tyvärr snabbt av ett begränsat utbud av råvaror – och av brittiska smakpreferencer.

Vi på Restaurant China är stolta över att kunna erbjuda genuin kinesisk mat med tusenåriga traditioner. Vi vill ge våra svenska gäster en inblick i den kinesiska matkulturen och erbjuda nya smakupplevelser, samtidigt som våra kinesiska gäster kan få den mat som de är vana vid från Kina. Vår tanke är helt enkelt att man inte ska behöva åka till Kina för att äta äkta kinesisk mat! Vi har därför, som första restaurang i Europa, installerat en äkta Pekingankaugn, som enbart används för tillagning av Pekinganka.

Hos oss får du högklassig mat att inta tillsammans med vänner, affärspartners eller familj. Vi är redan det självklara alternativet för den som har affärsmöten i Sverige med delegationer från Kina.

God mat är viktigt, och i Kina ägnar vi också maten tid. Vi vill erbjuda dig att ha det goda samtalet här hos oss medan du väntar på maten. Att laga god mat tar tid, men maten vi serverar är väl värd att vänta på.

Vi tar mer än gärna emot mejl och samtal om ni har några frågor eller vill boka bord.

Address: Ringvägen 110, 462 30 Stockholm
Phone: 08- 66 88 771
City: Stockholm
Zip Code: 462 30


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 11:00 - 23:00
Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: 12:00 - 22:00


related searches: Asian restaurant Frankfurt, Chinese Restaurant Frankfurt, All you can eat Frankfurt, Best Asian restaurant Frankfurt, Japanese restaurant Frankfurt, Best Chinese restaurant Frankfurt, Chinese restaurant near me, Chinese Restaurant Frankfurt Hauptbahnhof
Similar places near
Peony Restaurangen Peony Restaurangen 1 km Ser ut som en vanlig förortskina men smakar inte som en sådan. Jättetrevlig personal ...
Waipo Waipo 3 km Super god mat och väldigt bra service. Valde en 8 rätters avsmakning. Kommer rekommen...
Ingers Kitchen - Restaurang Ingers Kitchen - Restaurang 3 km Delikat mat! Absolut Toppklass. Bra om du gillar chili. Litet intim ställe. Kan än...
PONG Buffe PONG Buffe 3 km Goda dumplings! Synd att de inte ingår i lunchbuffén. Karaage fanns och massa andra r...
Ho's Bakficka Ho's Bakficka 5 km Skiljer en del mellan rätterna då vissa har en tendens att bara bli samma sötsyrliga ...
Restaurang Fågelboet Restaurang Fågelboet 9 km Detta är den bästa kinesiska restaurangen jag ätit på. Deras service är personlig och...
Sundbyberg Inn Sundbyberg Inn 9 km Helt ok kvalitet men för 149kr helgbuffé tycker jag utbudet var lite litet. 4 sorters...
Restaurang China House Restaurang China House 11 km Bra mat och vänlig personal. Bra pris! Det fanns ingen alkohol, men den alkoholfria ö...
China City China City 18 km
Reviews
Känndes som det var för mycket olja i maten. Fisken smakade som fläsk. Musslorna var hårda och överkokta. Servitören var stressad när han tog beställning.
För starkt chilli, 4 som åt o vi fick maten helt i otakt. Dyrt och sådär service, bra anka dåliga ribba o bläckfisk som var för starka och fiskiga. Underkänns av oss alla fyra.
Kul med lite annorlunda rätter och relativt vällagat. Dock inget som sticker ut och det finns betydligt bättre kinahak. Maten är absolut inte dålig utan en klar 3a. Lite sunkiga lokaler. Har dessutom en misstro mot ställen som annonserar "extra stor starköl xx kr!"
God och smakrik mat med många nyanser. Dessutom oerhört trevlig atmosfär. Rekommenderas starkt.
Trevlig personal och god mat. Efterrätterna var stora favoriter, främst månkakorna!
Den maten som ska vara varm i lunch buffén var kall. Trist
Super super gott! Rekommenderar till alla, finns alternativ för alla personer. Dom som gillar starkt och som gillar milt.
Skulle inte gå hit om det är fullsatt. Vi fick vänta på maten i en timme. Först kom min partners mat, sen förrätten sen min mat som var fel beställning. men när jag väl fick rätt mat var det väldigt gott och vältillagat. Trevlig personal fastän dem antagligen var underbemannade.
God mat mycket kul kuriosa att läsa om maten i menyn. Mysig inredning. Vår kypare var något disträ och gav inte den där lilla extra välkomnande känslan. Absolut en restaurang jag kan rekommendera för mer genuin kinesisk mat!
Comment on this business

to add Restaurant China map to your website;