facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurant Hongkong

Address: Stora Gatan 41, 722 12 Västerås
Phone: (021) 13 26 81
City: Västerås
Zip Code: 722 12


Similar places near
Choys Garden Choys Garden 501 meter Väldigt god mat med stort utbud av både varmrätt, sushi och efterrätt. Mycket trevlig...
Gröna Woken Take Away Gröna Woken Take Away 2 km Lättillgängligt när man köper i kiosk och slipper gå in. Det går väldigt snabbt att f...
Asia House Asia House 3 km Sen ursprungliga ägare sålde asia house tycker jag bara det har dalat. Testade föra v...
Wok & Go Wok & Go 4 km Jätte god buffe med många olika rätter, och även friterad banan till efterrätt. Trevl...
Reviews
Usch säger jag bara.... aldrig mer! Beställde 3 olika rätter hem och blev så besviken när jag kom hem. Enda som smakade bra var riset. Så jag åt endast ris och sambal som jag hade gjort själv . Man undrar verkligen om dom smakar på maten när dom lagar . Maten såg ut som hundmat som kom ut från burk.
Ett utav Västerås bästa kinaställen som har stått the "test of time" smakar exakt likadant som för 10 år sedan. Ett ställe man saknar när man flyttar från staden.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal, fem stjärnor för servicen. Maten var också god, ev kan den bli än mer hälsosam om de vill rikta sig specifikt till hälsofreaks. Jag rekommenderar hur som helst det här stället.
Ett kanon trevligt ställe
För få rätter för priset 149kr/person på helger. Dock smakar det som finns bra. Stora lokaler bra i Corona-tid
Jag och min familj äter med glädje på Hong Kong restaurang. Otroligt god mat och jätte trevliga servitörer. Lugn och skön miljö. Lagom hög och harmonisk musik, som gör en avslappnad. Rekommenderas varmt.
Bra buffé med väldigt mycket att välja på sushi likaså även efterätt finns.
Dåligt Väldigt litet utbud i buffén, ganska så smaklöst. Inget för mig.
Många dåliga recensioner här men jag kan inte hålla med. Vi beställde take away och var jättenöjda alla i sällskapet. Mycket välsmakande och trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Restaurant Hongkong map to your website;