facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurant Liljas

Address: Nya Torget , Sala 733 30, U, SE
Phone: +46 224 123 35
City: Sala
Zip Code: 733 30



related searches: Restaurant liljas sala menu, Restaurant liljas sala price, Restaurant liljas sala photos
Similar places near
Johanssons Bageri Eftr i Sala Johanssons Bageri Eftr i Sala 176 meter Det här är alltså själva bageridelen.
Abgarian, Sofia Abgarian, Sofia 595 meter
Ibisch Ibisch 797 meter
Ideella Fören. Musikfören Rockland Med Firma Mus Ideella Fören. Musikfören Rockland Med Firma... 830 meter I den här lokalen arrangeras olika spelningar, främst då inom genren rock. Både små o...
Navdarko Navdarko 1 km
Lådbilen Lådbilen 9 km
Traktören Traktören 11 km
Reviews
Rekommenderas ej, kolla på andra alternativ först. Börja med att de lura en på priset, står 90kr för dagens vilket inkl klass 1/2 pizzor. Medan jag fick betala 100kr. Sen när jag väl fick maten så var de flottigt så det skriker om det, själva botten började bli som blöt deg. Allt smakar som man köpt de billigaste råvarorna man kan komma över. Dessutom fick jag hår i maten. Så om du vill ha en blöt pizza av flott så är detta stället för dig! Positivt är att de finns mycket om plats inomhus.
Ny ägare sedan någon vecka, betalade 130kr för en pizza och fick otroligt lite topping, INTE som det varit tidigare. Dessutom är pizzadegen underarbetad vilket leder till en stum och torr pizzadeg, usch! Tyvärr kommer vi nu sluta äta på liljas. Otrevlig och oengagerad personal i kassan också. Liljas var bättre innan ägarbytet!
Är nog bästa pizzerian i stan nu efter renoveringen och ägarbytetMat: 5/5
Stor pizza ok pris, salladen kunde ha smakat mer än vinäger. Ligger centralt och bra med sittplatser men iskallt i lokalen. Ta med er vantar!
Det sämsta stället jag har ätit på, 100kr för kycklingspett som smakar som gummi/plast och ser mycket värre ut, väldigt missnöjd. ÄT INTE HÄR, ÄCKLIGASTE MATEN NÅGONSIN!!!!
Maten var verkligen god en av de bättre sallader jag smakat.Mat: 5/5
Bra och fräsch pizzarian med stor meny.Mat: 4/5
Fullt med flugor inne i restaurangen, maten var helt ok. Trevlig personal, dock lite tråkigt att de började städa toaletten med öppen dörr när. Man satt och åt.Mat: 3/5
Bästa pizzan i sala! I hela Västmanland.Mat: 5/5
Absolut bästa pizzerian i Sala.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurant Liljas map to your website;