facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ResTeamet Klippan AB

ResTeamet Klippan AB

About

Hjärtligt välkommen till ResTeamet!

Story

Vår resebyrå finns på järnvägsstationen i Klippan. Här slog vi upp portarna 1994 och har sedan dess utvidgat vår verksamhet från bussresearrangör till även en traditionell resebyrå. Hos oss bokar Ni reguljärflygbiljetter till hela världen, tågbiljetter för både inrikes- såväl som utrikesresor samt bussresor av skilda slag. Dessutom förmedlar vi stugor, lägenheter och hotellövernattningar både i Sverige och i utlandet. Vi är även behjälpliga med att reservera olika färjebiljetter och bilpaket m.m. Gemensamt för alla tjänster är att vi bokar för privatpersoner, företag eller föreningar.

Vi på ResTeamet är fortfarande en av de få bussresearrangörer som erbjuder kostnadsfria anslutningar från Skåne. Här är hundralappar per person att spara, jämför oss gärna med våra konkurrenter. Som vanligt hittar ni prisvärda bussresor med generösa barnrabatter.

Vi hjälper givetvis till även när det gäller gruppresor eller grupparrangemang. Allt sedan starten har vi hjälpt till med att arrangera skolresor och konferensresor. Flertalet pensionärsföreningar har valt att resa med oss på sina resor ut i Europa eller inom Sverige.

Kontakta oss gärna för offert vare sig det gäller buss-, tåg- eller flygresa.

Address: Ängelholmsgatan 25, 26438 Klippan, Scania
Phone: +46 (0)435-10001
City: Klippan
Zip Code: 26438



related searches:
Similar places near
Klippans Busstrafik AB Klippans Busstrafik AB 400 meter Dålig attityd på förare . Bussen är inte gjord för lång färd .wifi fungerar int...
Nordic Sea Angling Nordic Sea Angling 1 km Var på Sørøya en vecka 2016 en fantastisk fiske vecka tack vare NSA duktiga guider Ch...
Reviews
Kanon trevlig och otroligt hjälpsamma
Åkte till Ullared med Resteamet. Bekväm buss och en duktig chaufför. Det ända negativa var att vi skulle stanna för en 15 min paus i Snapparp. Känns lite onödigt med en rast för en så kort färd. På hemvägen ville dom flesta strunta i pausen. Men 3 personer ville stanna. Så då blev det så. Men jag kan varmt rekommendera Resteamet.
Det var en trevlig. Förmiddag och vänligt bemötande
Hade en härlig tur till Berlin den 10:e maj. Kan varmt rekommendera Res Teamet. Jättefin och bekväm buss. En mycket kunnig och påläst reseledare och en duktig busschaufför som tog oss tryggt till vårt fina hotell. Kommer med all säkerhet att åka med er igen.
Bra snabb personlig service. Bra resor med centrala bra hotell. Bra priser.
Trevlig service...
Det finns ingen bättre!
Alltid tillmötes och kunnig personal
Trevlig personal
Comment on this business

to add ResTeamet Klippan AB map to your website;