facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Resturang Båthuset

Address: Sätila
City: Sätila



related searches: båthuset, sätila öppettider, Folkes Restaurang Sätila meny, Folkes Sätila, Pizzeria Sätila, Lunch Sätila, Midsommarfirande Sätila, Blommigt och Prickigt, Lygnern se
Reviews
En trevlig restaurang och god mat. Trevlig personal, vet att jag har ätit på en pizzeria på baksidan. Så jag kände till Båthuset men idag var det första gången jag åt där. Så jag lär komma tillbaka i framtiden.
Vi köpte både burgare och vegetarisk rätter. Allt var utsökt och såg bra ut på tallrik. Bröd kom innan maten var färdig och smakade väldigt gott. Servitören var väldigt vänlig.
En mysigt och trevlig restaurang med trevlig personal. Vi åt ett fantastiskt gott julbord och kan bara ge full pott.
Alltid mycket god mat och väldigt trevlig personal. Ordnar det mesta när jag som vegerarian önskar något
Lygnern AB, mer känt som båthuset är en mysig resturang längs lygnerns småvägar. Perfekt för en paus under en mc tur eller road trip. Personalen hade ett väldigt trevligt bemötande trotts vi kom 5 minuter innan köket stängde. Ett varierat utbud på mat, kunde varit någon mer förrätt på menyn men fullt godkänt! Maten smakade väldigt bra och skulle absolut svänga in där igen om jag har vägarna förbi. Om jag ska säga något negativt om resturangen så skulle det vara möbleringen inne i restaurangen, de skulle må bra av att byta ut mot något mindre "skol-matsals-aktigt". Men i övring en bra resturang men bra mat och trevlig personal! Rekomenderas
Maten och restaurangpersonal är mycket kvalitativ, pizzerian däremot är mindre trevlig då pizzabagarna värkar väldigt märkliga, de bad mig skriva mitt telefonnummer på ett kvitto jag är 12 år gammal och för några dagar sedan behövde jag betala 10 :- för ett glas vatten, så har det aldrig varit innan och det ända argumentet pizzabagaren hade var "vem skall diska" mycket märkligt. Förbättra!
Den personal som jobbade när jag var där verkade väldigt sur , han sa att jag måste skynda mig att välja dricka för att han skulle stänga nu , dock var de 7 min kvar till stängning.
Vi hade förbeställt morsdagsmeny. Allt gick fel, efter att två gånger fått besked om att maten var på väg upptäckte de att det inte fanns någon beställning. Det tog mycket lång tid innan maten kom. Men när vi väl fick mat var den mycket god, vi kompenserades med gratis dessert och kaffe.
God pizza med riktigt bra service och mycket trevlig personal
Mycket besviken på detta ställe! Dåligt mat och mycket flugor!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Resturang Båthuset.

Sätila restaurant

opening hours, reviews, map, satellite view. Sätila location, how can i go. Resturang Båthuset address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Resturang Båthuset. On this website you can share your comments and experiences about Resturang Båthuset with other people.

to add Resturang Båthuset map to your website;



Similar places near
Lygnern i Sätila Lygnern i Sätila 9 meter Välkommen till Restaurang Båthuset och Lygnern AB i Sätila. Hos oss kan du känna dig ...