facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Resturang Long i Oxelösund

Address: Båggatan 12, 613 30 Oxelösund, 613 30 Oxelösund
City: Oxelösund
Zip Code: 613 30


Similar places near
Restaurang Long, Oxelösund Restaurang Long, Oxelösund 70 meter Mycket god mat! Rikligt med mat och vackert upplagt. Mycket trevlig och tjänstvillig ...
Reviews
Mycket god mat! Rikligt med mat och vackert upplagt. Mycket trevlig och tjänstvillig personal. Prisvärt att äta från menyn en helgdag. Ganska stor lokal. Trevligt om man är ett sällskap, men kan kanske upplevas lite ödsligt om det inte är så många andra gäster. Parkering: Stor bra parkering gratis precis utanför restaurangen.
Vi är bäldigt nöjda både med service och mat. Mycket god sushi. Vi var 2 vuxna och 3 tonåringar och alla tömde tallriken. Ett gott betyg.Mat: 5/5
OK mat, styrkan ligger i att det är mycket att välja på i buffén.Mat: 3/5
Åt oxfile. Mycket nöjd då den var saftig och god. Härlig atmosfär och bra med sittplatser. Trevlig personal.Mat: 4/5
En av de bästa asiatiska lunchrestaurangerna jag har varit på, väldigt gott och fräscht. Här blir man mätt och nöjd.
Stor buffé med god och varm mat. Trevliga personal med det kändes som de var inte tillräckliga då det tog väldigt långt tid med påfyllning av maten samt fixa bord till gäster. Förutom det så var jag riktigt nöjd med besöket, kan starkt rekommendera!
Ok mat, men priset för buffén efter höjningen gör att det inte är värt länge
Trevlig personal som inte märktes så mycket av. Maten var god. Fanns frukt på buffen om man var vegetarian. Hade varit trevligt med stekta grönsaker som ett val. Sushin var faktiskt oväntad god. Ok lokal, nästa mysigt. Parkering: Hyfsad stor parkering, gratis.
Bästa kinabuffen jag sett som annars ofta brukar vara medioker på kinahak. Rätterna har det lilla extra och bra utbud. Omfattande alternativ för efterrätt också. Kostar lite i överkant 200kr men värt det.
Trevlig lokal, artig och professionell personal och god mat. Rimliga priser. Riktigt bra asiatisk krog!
Comment on this business

to add Resturang Long i Oxelösund map to your website;