facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Resturang Viet Dragon

Address: Värmlandsvägen 3 B, 691 32 Karlskoga
Phone: +46 (0)586 543 26
City: Karlskoga
Zip Code: 691 32


Similar places near
Sakura Sushi Bar Sakura Sushi Bar 507 meter Bästa upplevelse av sushi restaurang!
Daisuke Sushi Karlskoga Daisuke Sushi Karlskoga 520 meter Hade höga förväntningar efter att ha läst recensionerna men antingen har jag fått Cov...
Reviews
Tog takeaway på prov, helt oätligt. Soppan på bilden ska vara kung pao, men hade hellre köpt Findus färdigrätt. 40min väntetid. Aldrig igen, inte ens om det är gratis.
Mycket god buffé som i skrivandets stund kostar 80:- inklusive dryck.
Ok kinarestaurant, god anka med ananas, mycket mat som vanligt
Käkat här ett par ggr nu, helt okej mat, lite smaklöst ibland kanske när man beställer in stark mat. men jag kanske är skadad när det gäller starkt.
Missnöjd Maten var ljummen_ej varm, dåligt att välja på..personalen stod intill och pratade högt nära där vi satt, trots det fanns mycket plats och lite folk i lokalen..
Beställde stekt ris med grönsaker, fick ris med spår av grönsaker. Det luktar inrökt vilket tyder på att dom inte har målat om eller renoverat sedan rökning var tillåtet på restauranger. Det var dammigt på sina ställen och jag såg kocken bita på sina naglar.
Gick inte att ringa o förbeställa så vi fick åka dit o sitta o vänta i 35 minuter. God mat men lång väntan drar ner betyget.
Inga gäster. Andra gången var det stängt fast det var öppet
Har inte ätit här så många gånger, men har aldrig blivit besviken. En av dom bättre buffé stationerna i stan som har sushi på plock
Ris var torr. Kött rätter smakade det samma. Kvinnan på bordet bredvid skulle skiljas o klagade på allt i 45 minuter.
Comment on this business

to add Resturang Viet Dragon map to your website;