facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for RetroDungeon

RetroDungeon

About

Köper och säljer begagnade retrotv-spel som tex. Nintendo, Super Nintendo, Nintendo 64, GameCube, Gameboy, Playstation, Xbox, och Sega. Allt som säljs är ordentligt rengjort och testat så att det fungerar utan problem.



"Köper Byter Säljer Tv-spel och Merchandise. All försäljning sker på hemsidan men det går bra att avtala tid för att besöka vårt lager om man vill kika på något speciellt."
Address:
City: Lödöse



related searches: Concept Entertainment
Reviews
Gick väldigt smidigt att sälja några av mina gamla spel och konsoler, rekommenderar verkligen
Mycket bra och seriös aktör. Jag skickade in en lista över vilka tv-spel och basenheter jag hade till försäljning. Peter var snabb med att återkoppla och ge ett bud på alltihop. Budet var dessutom mycket bättre än någon av konkurrenterna kom med jag kontaktade 5-6 olika företag. Peter betalade även för frakten. Ska du sälja begagnade tv-spel är det här bästa stället!
Japp, bra plats att köpa spel och allt sådär. Köpte L4D2 xbox 360 från dom, och som gissat blev processen smidig. Tack tack! :
Alltid ett nöje att handla av er. Mycket bra service och bemötande. Smidigt från beställning till leverans.
Ska du sälja dina spel så sälj tamefan här! <3
RetroDungeon. Vad ska man säga? I dessa tider där spelbutiker blir mer och mer ovanliga, där mer och mer elektronik blir slängda eller återvunna. Så har RetroDungeon rest sig ur askan från de stora spelbutikernas död. Dem har lyckats med en fin hemsida och super fint kundbemötande men även ett fint sortiment. Oavsett om du handlar av dem eller vill sälja dina gamla minnen. Dem har förövrigt bra priser och en bra syn på frakt. Packning av hårdvara har varit helt perfekt. SÅ ge RetroDungeon ett ärligt försök dem har verkligen underlättat och gjort mitt fortsatta samlande möjligt. Varför dem får 4/5 är för att jag sparar den sista stjärnan till dess att den har en liten butik man kan ta med sig barn och vänner till för att kolla i hyllorna och köpa baserat på omslaget. Tack RetroDungeon, Peter & Sara
Beställde ett super nintendo. Snabb leverans och funkar finfint
Snabb leverans. Varan fungerade
Bäst! Bra service och kvalitet! Handlar gärna av dem fler gånger.
Jättenöjd snabb affär
Comment on this business

to add RetroDungeon map to your website;