facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Returbolaget

Returbolaget

About

Returbolaget är ett företag som drivs av en förening som har återvinning som röd tråd. Vi köper och säljer antikt, retro och kuriosa



"Inredningsbutik med 1900-talet i focus. Vi köper och säljer handplockade vackra möbler, lampor och annat fint som du kan inreda med."
Address: Wijkmansgatan 7, 72136 Västerås
Phone: 0707562110
City: Västerås
Zip Code: 72136



related searches: returbolaget instagram, företag som köper begagnade saker, wijkmansgatan 7, företag som köper begagnade saker stockholm, loppis som köper saker, dödsbon köpes västerås, wijkmansgatan västerås, returbolaget facebook
Similar places near
Gavel 25 Gavel 25 2 km Sjukt snygg och välsorterad butik med riktigt fina grejer till bra pris.
Loppiskillen247 Loppiskillen247 6 km I min lilla butik kommer jag sälja av det stora lager som jag har liggandes. Men för ...
Reviews
Fantastiskt ställe som måste ses som en av Västerås gömda pärlor. Hade bott i Västerås i fem år innan jag upptäckte det här av en slump. Hittade en väldigt fin art deco-skål som blev en uppskattad present till en tjugoåring. Kunnig och trevlig ägare också.
Så mycket vackra ting, och hög kvalitet, en butik jag gärna besöker.
Fin liten butik fylld till brädden med 1900-talsinredning. Allt från glas och konst till möbler och tyg. Ägs och drivs av en kunnig och trevlig kille som är väldigt hjälpsam. Bara positiva intryck!
Alltid trevligt och alltid massor med nytt
Alltså jag var i himlen..vilka minnen som kom tillbaka synd bara att plånboken var lite tom
Mycket härlig butik med bra och levande utbud av hög kvalité. Besöker med jämna mellanrum och hittar ofta något nytt för hemmet eller arbetsplatsen. Tack för senaste fyndet!
Bästa second hand ever. Trevlig lokal. Nätauktionen är dock vart det verkligen händer.
Mycket fint antika föremål inom inredning och glas. Höga priser dock. Och peronalen svarar inte när man hälsar utan bara stirrar. Ger ett dåligt bemötande tyvärr.
Väldigt trevlig butik med gamla saker. Ganska stor butik med mycket saker från äldre tider. Är värd ett besök om du gillar antika saker!
Västerås vackraste butik!
Comment on this business

to add Returbolaget map to your website;