facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Revac Hova

Address: 548 31 Hova, Sweden
City: Hova
Zip Code: 548 31


Reviews
Kylen sprang läck. Kylvatten överallt. "Men Isak visst kan du laga kylen själv, du är ju en cool kille". Näpperligen, efter hårda slag med min hammare och avbrutna tänder på min fogsvans fick jag någonstans acceptera läget; Kylskåpsåtervinning är ingenting för mig. Många är strängarna som spänts över min lyra, men vitvarudissikering är inte någonting jag har böjning för. Visst låg jag vaken ett par nätter och kände klimatångesten rida mig som en vild mara, men inte blev jag klokare av det. Efter tre nätter googlade jag mina problem. "Trasig kyl, Revac Sverige AB" och vips så fann jag vart jag skulle ta vägen. VD:n Sverker Henrysson torkade mina tårar över telefon när jag förtvivlat ringde. "Men Isak, kom hit med din kyl så hjälper vi dig". Och inte skulle jag vända min rygg åt den hand som sträcks ut med hjälpande intentioner. Efter en snabbare kopp kaffe med Sverker, Thomas och Sofia kände jag mig lugnare. Delarna i min kyl skulle doneras till andra behövande och inget onödligt utsläpp skulle vila mer på mina axlar mer än det min klimaträdda mage producerat. Tack, Revac. Ständigt förberedda och alltid redo att ta striden mot vitvarumannens förtryckande piskrapp.
Bra och oftast snabb lossning av uttjänta kylskåp, frysar och luftvärmepumpar, men mindre bra vid snö, slask - och regnväder. Alla spännband blir blöta - och äckliga av mat och vätskor som lämnats i gamla vitvaror. Det går inte att förhindra det. Bra och korrekt personal.
De tar hand om gamla kylskåp
Det var jätte kul och slänga soper
Återvinning av kylskåp mm
För ja blev av med lasset
Översatt av Google Tillräckligt folk jobbar här. Jag kom sent på kvällen, bad om tillstånd att övernatta på deras territorium, de tillät mig utan problem. När jag kom på vågen var jag tvungen att gå till baksidan av bilen, det finns en smutsigt skåp under väggen, det är en skrivare i det, jag gjorde en utskrift, där utfärdar han 2 kuponger. Sedan med lasten, ge kupongerna på kontoret. Original Тут працюють адекватні люди.Приїхав пізно ввечері,попросив дозволу стати на ніч у них на території,дозволили без проблем.Як став на ваги,потрібно іти в хвіст машини,там під стіною стоїть такий замурзаний шкаф,в ньому стоїть прінтер,зробив розпечатку,там 2 талона видає.Потом з грузом,талони віддати в офісі.
Översatt av Google Väntar på lastning. Men bra ställe Original Venter på lasting. Men flott sted
Vygruzka s 6.00
Översatt av Google Arbetsplats Original Darbovietė
Comment on this business

to add Revac Hova map to your website;