facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Revelbadets Camping & Café

About

Revelbadets Camping finner du efter riksväg 205, emellan Askersund och Laxå. En naturskön camping med barnvänlig badplats.

Story

Öppet dygnet runt 1 maj till 30 augusti övriga tider enl. bokning och överenskommelse.

Address: Länsväg 205, 69692 Laxå
Phone: 0583-63030
City: Laxå
Zip Code: 69692



related searches: Revelbadets Camping till salu, Camping nära Laxå, Ställplats Laxå, Camping Laxsjön
Similar places near
Stars Biljard - Laxå Stars Biljard - Laxå 11 km Mysig miljö, trevliga ägare, god mat och flera roliga aktiviteter! Ett guldkorn som l...
Mötesplats Kupan - Röda Korsets Second Handbutik i Laxå Mötesplats Kupan - Röda Korsets Second Handb... 11 km Toppen ställe med goda fynd möjligheter. Bra pris, bra personal. Snyggt och fräscht. ...
Hamgarden Nature Resort Tiveden Hamgarden Nature Resort Tiveden 16 km Fantastisk på alla sätt!! Rummen,läget,personalen,maten,och bemötandet.
Ullsandsmo Ullsandsmo 17 km
Tivedstorp Tivedstorp 18 km Där gott folk är, kommer gott folk till
Reviews
Vi kom med mc sen em/kväll, kunde inte fått vänligare bemötande eller bättre placering för tältet. Absolut full pott på denna camping
Väldigt bra service, hjälpsam och trevlig personal, rent och fint. Otroligt fin plats, mellan 2 sjöar.
Mysig liten camping. Väldigt fint belägen med vatten på båda sidor om campingen. Trevlig personal.
Fin camping och underbart med vattnet så nära. Billigt och fräscht överallt.
Läget var fint fint nervid laxsjön vi hade lite tråkigt väder med regn det vi saknade var wifi som inte fanns ett enkelt ställe bara lite semester
Riktigt mysigt ställe. Nu kom vi dit en dag som inte var så fin. Men vi bodde ca 3 m från stranden och de finns eldningsplats som vi tycker om. Fina och rena toaletter. Kommer absolut att stanna igen om vi har vägarna förbi.
Gemytlig, mindre campingplats med fint läge. De flesta platser ligger nära sjön.
Stranden är igen bommad med taggtråd, säker fint mitt på sommaren för camping gäster. Mindre trevligt för den som bara vill utnyttja allemansrätten.
Otroligt mysigt och avslappnat ställe! Ligger helt magiskt emellan två sjöar. Kanske till och med Sveriges vackraste vy att somna och vakna upp till. Familjen som driver campingen har ett fantastiskt härligt bemötande! Hela stället har en old school familjär känsla som är unik. Rekomenderar starkt vem du än är att svänga förbi om du söker en campingplats som är spartansk, genuin och vacker. Tack för allt, allihopa, vi kommer tillbaka!!
Mysigt ställe med vatten runt om. Rent och fint i dusch och toalett. Trevlig personal som är mycket välkomnande. Det som var minus var att det var mycket billjud från vägen utanför campingen. Men kan varmt rekomendera detta ställe.
Comment on this business

to add Revelbadets Camping & Café map to your website;