facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Revive Sweden

Revive Sweden

About

Revive är en unik miljövänlig medel för rengöring av dieselmotorer, turbodiesel- och bensinmotorer av alla storlekar, inklusive personbilar, lastbilar, båtar, flygplan, mm. Läs mer på ReviveSweden.se



"Revivekliniken arbetar uteslutande med Biologique Recherches resultatinriktade produkter och behandlingar. Våra certifierade hudterapeuter är utbildade enligt Biologique Recherches höga standard för att erbjuda professionell rådgivning. För att kunna leverera behandling och konsultationer på en exceptionell nivå."
Address:
City: Sollentuna



related searches: Revive clothing, Revive uk
Similar places near
Volvo Truck Center Volvo Truck Center 1 km Käka på restaurangen och de va ingen höjdare alls. Salami i snitzel?
NC Nutidens Trafikskola NC Nutidens Trafikskola 1 km Förare med mycket erfarenhet
Stockholm Däckhotell Stockholm Däckhotell 6 km På Stockholm Däckhotell erbjuder vi din bil en femstjärnig upplevelse, en plats där d...
Reviews
Fantastiskt fint mottagande av personalen när jag skulle göra Cryo-terapi och fick snabbt hjälp och info om hur processen skulle gå till! Jag kom dit ganska nyvaken men gick därifrån pigg som en lärka med några nyinskaffade produkter från Biologique Recherche.. Nu känns mitt ansikte baby-lent varje dag <3 Rekommenderar varmt.
Det är en upplevelse i sig att handla produkter här! Allt är lite extra, och och man får alltid ett personligt och professionellt bemötande. Exceptionellt bra service! Jag har aldrig blivit besviken, och kommer fortsätta handla hos er.
Har varit på behandling hos Elin. Blev bemött på ett helt fantastiskt sätt och hon är så kunnig inom produkterna, utförandet av behandling samt analysen av min hud. Redan efter behandlingen känns min hy friskare och har gett ett naturlig glow. Hon har skräddarsytt hur jag ska ta hand om min hy hemma och jag ser så fram emot att se resultatet.
Gick hit för att fixa en julklapp till min tjej. Otroligt proffsig och trevlig personal, fantastiska produkter för hudvårdsnördar. En pärla!
Jag testade Cryon på Revivekliniken några gånger och vilken kick !! Min kropp kändes bättre och jag blev piggare. Skulle rekommendera ALLA att prova detta! Personalen var väldigt omhändertagande och trevliga så det kändes väldigt tryggt och bra att vara där också!
Vilka magiska produkter har använt dem nu i ca tre månader och börjar se fina resultat, har nog aldrig varit så nöjd med ett varumärke som jag är just nu med biologique-recherche. Jag rekommenderar starkt att ta en konsultation med någon terapeut från kliniken för att få en proffsig hudanalys så att man får med sig rätt krämer hem. Jag kommer definitivt att fortsätta använda dessa krämer för att för att skydda min hud mot fria radikaler, åldrandet och för att bibehålla en fräsch och frisk hud. Min favoritprodukt är självklart ögonkrämen som kyler och svalkar och ta bort mina mörka ringar och påsar.
Fantastisk personal och ett väldigt bra bemötande! Gjorde en hudanalys och köpte deras produkter från Biologique Recherche som jag älskar
Helt superb på alla sätt och vis! Underbar service, snabb leverans vid beställning på webben. Trevliga samples har jag fått med också vid beställning!
Rekommenderar alla att besöka revivekliniken, servicen och engagemanget som erbjuds här är väldigt bra. Revivekliniken tar verkligen hand om sina kunder och är måna om att erbjuda det allra bästa då de har otroligt mycket kunskap. Missa inte att besöka denna klinik!
Super professionella och kunniga om hudvård, och inget annat märke än Biologique Recherche får någonsin röra min hud.
Comment on this business

to add Revive Sweden map to your website;