facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Revivekliniken

"REVIVEKLINIKEN är en av Stockholms första medicinska kliniker som erbjuder de allra senaste och mest resultatgivande behandlingarna inom medicinsk hudvård. Vårt mål är att få just dig att känna dig speciell hos oss – i centrum av vår uppmärksamhet."
Address: Karlavägen 69 , Stockholm 114 49, AB, SE
Phone: +46 8 611 16 00
City: Stockholm
Zip Code: 114 49


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-16:00

Similar places near
Maydis Maydis 131 meter Rekommendera deras anti-gen test, snabbt och enkelt, fick svar inom 30min. Hon som gj...
Sparadiset Sparadiset 221 meter
Alvén Skin Clinic Alvén Skin Clinic 237 meter
Acnespecialisten Karlavägen Acnespecialisten Karlavägen 285 meter Behandling och program hjälpte ej. Trevlig personal men saknade kunskap. Mycket dyrt ...
Classic Skincare Classic Skincare 304 meter
Studio Derma Studio Derma 362 meter
Sabai-Sabai Spa Sabai-Sabai Spa 365 meter Fantastiskt ställe med underbara massörer! Rekommenderas starkt! Mycket bra personal!...
Recipe For Men Recipe For Men 389 meter
Qvi SI Cosmeceutical Skincare Qvi SI Cosmeceutical Skincare 393 meter De är super bra speciellt Ida. Ett 5 tjärna betyg till henne.
Studio Paus Studio Paus 414 meter Lugnt, mysigt, trevlig personal Moa. Rekommenderas!
Tid Tid 430 meter
Salong Posh Salong Posh 509 meter Ojämnare och sämre klippning än man får i Kista för 200:- mindre. Märkte hemma att hå...
Beauty Stockholm Beauty Stockholm 534 meter Hej, jag bad om väldigt ljusa bryn men fick mörkbruna som inte alls passar till mig o...
Gecco Stockholm Gecco Stockholm 546 meter Spännande litet företag som med sitt urval av god design och hög kvalitet förmedlar p...
Spa By Us Spa By Us 640 meter FANTASTISKA OCH TREVLIGA! Helt klart bästa spa upplevelsen jag varit på! Personalen v...
SugarMe Esthetics SugarMe Esthetics 706 meter
Total Hälsa Gärdet Total Hälsa Gärdet 721 meter Fantastisk Ansiktsbehandling med Dermalogicas produkter. Felicia är såå duktig! Rekom...
Reviews
Fantastiskt fint mottagande av personalen när jag skulle göra Cryo-terapi och fick snabbt hjälp och info om hur processen skulle gå till! Jag kom dit ganska nyvaken men gick därifrån pigg som en lärka med några nyinskaffade produkter från Biologique Recherche.. Nu känns mitt ansikte baby-lent varje dag <3 Rekommenderar varmt.
Vilka magiska produkter har använt dem nu i ca tre månader och börjar se fina resultat, har nog aldrig varit så nöjd med ett varumärke som jag är just nu med biologique-recherche. Jag rekommenderar starkt att ta en konsultation med någon terapeut från kliniken för att få en proffsig hudanalys så att man får med sig rätt krämer hem. Jag kommer definitivt att fortsätta använda dessa krämer för att för att skydda min hud mot fria radikaler, åldrandet och för att bibehålla en fräsch och frisk hud. Min favoritprodukt är självklart ögonkrämen som kyler och svalkar och ta bort mina mörka ringar och påsar.
Det är en upplevelse i sig att handla produkter här! Allt är lite extra, och och man får alltid ett personligt och professionellt bemötande. Exceptionellt bra service! Jag har aldrig blivit besviken, och kommer fortsätta handla hos er.
Jag testade Cryon på Revivekliniken några gånger och vilken kick !! Min kropp kändes bättre och jag blev piggare. Skulle rekommendera ALLA att prova detta! Personalen var väldigt omhändertagande och trevliga så det kändes väldigt tryggt och bra att vara där också!
Gick hit för att fixa en julklapp till min tjej. Otroligt proffsig och trevlig personal, fantastiska produkter för hudvårdsnördar. En pärla!
Har varit på behandling hos Elin. Blev bemött på ett helt fantastiskt sätt och hon är så kunnig inom produkterna, utförandet av behandling samt analysen av min hud. Redan efter behandlingen känns min hy friskare och har gett ett naturlig glow. Hon har skräddarsytt hur jag ska ta hand om min hy hemma och jag ser så fram emot att se resultatet.
Rekommenderar alla att besöka revivekliniken, servicen och engagemanget som erbjuds här är väldigt bra. Revivekliniken tar verkligen hand om sina kunder och är måna om att erbjuda det allra bästa då de har otroligt mycket kunskap. Missa inte att besöka denna klinik!
Fantastisk personal och ett väldigt bra bemötande! Gjorde en hudanalys och köpte deras produkter från Biologique Recherche som jag älskar
Helt superb på alla sätt och vis! Underbar service, snabb leverans vid beställning på webben. Trevliga samples har jag fått med också vid beställning!
Rekommenderar Revivekliniken starkt! Känner mig alltid välomhändetagen och får en större uppfattning om vad just min hud behöver efter mina besök. :
Comment on this business

to add Revivekliniken map to your website;