facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Riddarens Vårdcentral

About

Innovativ vårdcentral med höga ambitioner om kvalitet för personal och patienter. Vårdcentralen kommer att tillämpa den senaste IT tekniken.

Story

Innovativ vårdcentral med höga ambitioner om kvalitet för personal och patienter. Vårdcentralen kommer att tillämpa den senaste IT tekniken för maximal tillgänglighet. Riddarens Vårdcentral står för Pålitlighet - Professionalism - Engagemang - Nytänkande. Vi finns nära Kista T-banestation med gång avstånd från Akalla station. Ljusa och fina lokaler.

Riddarens Vårdcentral kommer att tillämpa den senaste IT Tekniken samt ha utbildning i olika språk om det svenska sjukvårdssystemet, för maximal tillgänglighet och LEAN principen. Riddarens Vårdcentral är privatägd med SLL avtal

Address: Finlandsgatan 64, plan 1, 16474 Kista
Phone: 08-121 05 800
City: Kista
Zip Code: 16474


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Riddarens vårdcentral Tyresö, Riddarens Vårdcentral Akalla, hammad al-saaid, Vårdcentral Tyresö Strand
Similar places near
CaCharge CaCharge 394 meter Är det Waybler som prissätter laddning i Högfjället? I så fall är 9 kr/kWh riktigt ma...
Onninen Sverige Onninen Sverige 515 meter Onninen Sverige på Facebook - här får du de senaste produktnyheterna, branschnyheter,...
Fujitsu Sverige Fujitsu Sverige 2 km Stort och fint kontor med god mat
Khadija Center Khadija Center 2 km Qadr natten i service rummet
H&D Wireless AB H&D Wireless AB 2 km H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Thing...
Inovia AI Inovia AI 3 km We’re an international team of technology-focused innovators, researchers, and develo...
Caravan Stockholm Caravan Stockholm 3 km Invig campingsäsongen på Kistamässan och Mellansveriges mässa för mobil fritid!
Robert Bosch AB Robert Bosch AB 3 km Extremt oseriösa, läser inte vad man skriver och skickar manualen fastän man skriver ...
Pacing Pacing 3 km
Reviews
Jag minns när jag hade bokat läkarbesök för att berätta mina besvär, då blev jag bemöt av en undersköterska utan namnskylt på sig som jag trodde var läkare Det var helt sjuk, hoppas att hon inte jobbar kvar här.
Dom har både bra och dåliga saker. Det jag tycker är bra att man får snabbt tid ifall att det är något akut och deras dropin är super smidigt ifall man behöver kolla något snabbt och få bedömning. Därmed kan hända att dom avbokar tid, utan att boka någon ny tid, eller som det hänt mig att man kommer till vårdcentralen och recepcionist säger att hen inte hann ringa mig för att säga att läkaren är sjuk!! Och då man behöver åka dit i onödan. Bra läkare, men ibland lite orättvisa. Tar pacienter nämligen bekanta människor innan dom tar pacient som väntat länge. gäller dropin. Väldigt noggranna när det finns någon större problem. Prover som dom tar : Snabba resultat, läkaren ringer ifall prover ser konstiga ut. Ger aldrig sjukskrivning, för det känns varje gång att dom inte tror att nånting gör ont. I mitt fall var det så att min högra hand har svullnat och jag kände ställhet, hade nästan ingen känsel i denna handen, och allt gjorde fruktansvärt ont. Då läkarens bedömning var att jag ljuger, sa inte rakt ut, men så det kändes. Ska tillägga att det visade sig sen att jag inflammation i hela handen en cysta på 3 cm.
Verkligen respektlösa som låter en vänta 25 minuter över fastän man har haft en BOKAD TID. Detta har inte hänt någon gång bara utan nästan varje gång! Känns jättejobbigt när man har jobb samt barn osv och planerar sin dag utifrån detta och så får man vänta ytterligare 25-30 min. Känns som att de inte har koll på något för när jag gick fram och frågade vad som händer frågade receptionisten: var det Sarah? Varpå jag svarade neej mitt namn är Minna och jag har väntat över 25 min på MIN tid. När jag väl kommer in säger läkaren: fast vi på denna vårdcentral har inget med detta att göra tyvärr vi har inte hand om sådant. Varpå jag blir rasande och begär mina pengar tillbaka. VARFÖR bokar receptionisten in mig ens från första början när jag beskrivit mitt ärende tydligt för henne, borde hon inte veta då att de inte har en sådan avdelning ? Fyfan ska byta härifrån SNABBT
Jätte otrevlig personal speciellt de som tar emot samtal och sitter på receptionen. Otrevliga undersköterskor. Och det värsta är att det upprepas varje gång man har ringt för att att hjälpa till mina anhöriga. I en av de samtalet så svarade t.o.m själva "VD" som han själv sa att han var, både sjuksköterska och biomedicinsk analytiker, ett skämt som vårdmänniska att ej kunna ens klara av ett bra bemötande för de som söker hjälp eller vård. Snälla gå inte till dem. De tog bort alla dåliga recesioner på Facebook, de har jätte många klagomål över bemötandet och läkarna. Man kan inte hitta de längre, nu har de ändrat och visar att de har bara goda omdöme istället. Låt ej luras! De är inte ens värd er tid för att vara "privat" t.o.m Kista vårdcentral hade mycket bättre bemötande och omhändertagande för att vara landstigsvård.a
Duktiga läkare, men receptionen är verkligen katastroff. Man lämnar 100 röstmeddelanden, ingen ringer eller bryr sig, känns som man försöker få tag i statsministern, inte en vårdcentral. När de väl ringer tillbaka så avbryter de utan att låta en att prata till punkt och försöker hastigt avsluta samtalet så fort det går. Inte okej. Högst otrevliga. Tyvärr.
Var där för att få ett intyg underskrivet av läkare. Läkaren ville skicka remiss till arbetsterapeut först istället. Får inget meddelande från någon arbetsterapeut. Ringer vårdcentralen och ingen har koll på mitt ärende över huvudtaget och vårdcentralen vill börja med nytt besök och ny remiss med ny läkare och jag som patient är den som får lida ekonomiskt och tidsmässigt. Under all kritik.
Ta ej ditt antigen-test här. Dom är ej seriösa. Tog i onsdags 17/3 och fick svar efter 15 minuter. Negativt svar. Tog nytt test i Finland nästa morgon efter symptom, positivt. Setup är ej bra. En del saknar munskydd som jobbar där och jag undrar om ytorna är rengjorda .
Sämsta vårdcentral jag någonsin vart i. Noll customer service. Personalen står och skriker på varandra på arabiska och verkar inte bryr sig om de sitter patienter eller inte. Ingen moral eller etik. Jag rekommendera absolut inte denna vinst drivande Made in Iraq vårdcentral.
Här får man inget sjukintyg förstadagsintyg när man behöver det. Har fått det här förut när jag varit förkyld då arbetsgivaren kräver det men nu var det stopp. Första lediga tid var först flera dagar framåt och förkylning var inget de egentligen bokade läkartid för. Men min arbetsgivare kräver ju ett läkarintyg och jag har fått tid samma dag på denna vårdcentral förut! Vad har hänt? Kom inte hit om du behöver ett läkarintyg.
Katastrof receptionist helt amatör,de bokar dig fel ibland får man tider som inte ens existerar skyller på sjukskrivningar av läkare , Förvirrade receptionister rekommenderar inte nån som vill söka vård där. Att Sök bara akut då funkar det bara på morgonen om man är förkyld eller mag sjuka.
Comment on this business

to add Riddarens Vårdcentral map to your website;