facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Riddermark Bil

Riddermark Bil

About

Stolt leder och utvecklar vi Bilbranschens mest attraktiva marknadsplats genom att förbättra, förändra samt ständigt vara lyhörda och ärliga.


Story

År 2006 sålde jag min allra första bil, en Saab 9-3. Jag fick låna en del av pengarna till bilen av en vän då jag redan hade satsat allt jag hade.

Sedermera hyrde jag en större parkeringsplats och ibland kunde jag sälja 3 bilar på en vecka. Jag fick lära mig det mesta själv. Vissa lärdomar blev lärorika och andra lärdomar blev kostsamma.

Några år har gått och Riddermark Bil är idag ett riktigt företag med flera anläggningar i Stockholm. Vi har rekryteringsprocesser, organisationsscheman, styrelsemöten och alla möjliga styrprocesser.

Vi har utvecklat egna nyckeltal som blivit branschstandard. Vi har blivit störst i Sverige på att sälja begagnade bilar. Vi har byggt egna IT-system. Vi har slagit rekord på rekord men en sak består och det är att vi alltid utgår från dig som kund.

Grundkonceptet är och har alltid varit att sälja prisvärda bilar och att göra tillsynes omöjliga affärer fullt möjliga.

Vi utgår ständigt ifrån att vi behöver dig som kund för att kunna finnas och för att vi skall kunna nå vårt mål om att bli den naturliga marknadsplatsen för såväl köpare som säljare av en begagnad bil.

Hjärtligt välkomna till Riddermark Bil.

– Alexander Riddermark



"Välkommen till Riddermark Bil Järfälla!"
Address: Veddestavägen 2, 17562 Järfälla, 175 62 Järfälla
Phone: 08-590 930 40
City: Järfälla
Zip Code: 175 62


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: riddermark bil järfälla blocket, riddermark bil omdömen, riddermark bil alla bolag, riddermark bil täby, riddermark bil arlanda, riddermark bil länna, riddermark bil slagsta, riddermark slagsta
Similar places near
Barsbrobil AB Barsbrobil AB 3 km Jag är helt nöjd med den bil jag köpte från detta företag för ett halvår sedan. Prise...
Bilhallen i Norrort Bilhallen i Norrort 20 km Hos oss på Bilhallen i Norrort AB tas du alltid om hand av kunnig personal med mångår...
Reviews
Blivit lurad av dem. Först skrivit dem min nya bil på mitt företag trots att jag köpte bilen privat, ville ej ändra min gamla adressen Hon orkade inte, sedan lurade dem mig på extra 3000kr därefter levererade dem bilen med 0liter bensin i tanken!! Dessutom var det dolda skador på bilen! Ingen respekt alls. Missnöjd och ångerfull.
Bra personal, hjälpsamma och artiga. Stort utbud på. Begagnade bilar .
12 dagar innan ägarbytet gick igenom på bilen jag köpte där. Den ena efter den andra säljaren eller chefen ljuger att allt är okej och i ordning vilket inte stämde alls. Enda som får ett plus är Nima som hjälpte mig till sist. Känns inte som en seriös firma.
Jag rekommenderar att undvika att göra affärer med Riddermark, särskilt i Järfälla. Deras säljare ringer och presenterar en bil på ett visst sätt, men efter provkörning visar det sig att bilen är helt annorlunda än vad som presenterades över telefon. Innan affären är gjord behandlar de dig respektfullt och är trevliga, men så fort affären är klar är det omöjligt att få svar på dina frågor. När du försöker ta upp eventuella problem hänvisar de till att de säljer 3000 bilar och undviker att ge dig en specifik och tillfredsställande lösning. Det är troligt att färre än hälften av deras kunder är nöjda med deras tjänster. Dessutom är det irriterande när säljaren försöker vara tillmötesgående och säger att priset de erbjuder dig är samma pris som de skulle ge till sina familjemedlemmar och vänner. Detta är bara ett billigt trick för att få dig att känna dig särskild och skynda på beslutet, så jag skulle undvika att göra affärer med dem. LITA ALDRIG PÅ DERAS Säljare
Det positiva med bilköpet var Dimitri som ordnade en snabb och smidig hemleverans samt tog in min bil i inbyte. Därför får dem två stjärnor. Det negativa va bilen jag tog emot som nu typ helt gått sönder, inget han kunde veta men ingenting på bilen fungerar.. köpte sprillans nya vinterdäck där alla fyra gått sönder??? Spolarvätska behållaren har gått sönder, parkeringsbromsen har slutat fungera, bromsarna fram lever sina sista dagar. Haft bilen en månad så är inget jag själv lyckats förstöra.. försökt ringa för att få hjälp då jag köpte garantin, blir lovad att dem ska ringa upp men inte fått ett enda samtal tillbaka. Bor i Norrland där buss inte är något som existerar mer eller mindre..
Ljuger för mycket!! De säger något och gör annat!! De brukar lura folk helt enkelt!! REKOMMENDERAR EJ‼
Utan tvekan den Riddermark anffären med sämst personal. Om de försöker att vara otrevliga och nonchalanta så gör de ett bra jobb. Aldrig mer bil rr9n Sveriges mest anmälda bilföretag. Usch
En affär där alla inte riktigt va nöjda ibörjan,slutade med en service och engagemang utöver det vanliga.hatten av för William för en 112 leverans och korrigering av ett missförstånd.
Har blivit levererad min nya bil via hemleverans genom Dimitri på Riddermark. Bytte in min gamla vilket gick mycket smidigt. Vi hade först mail/telefon kontakt med info om brister samt positiva egenskaper om fordona för att diskutera prissättningen. Sen utfördes funktionstester från både mitt och Riddermarks håll på plats utan konstigheter. Vill ge säljaren Dimitri ett stort tack och eloge för sitt respektfulla och professionella uppförande under hela processen. Trevlig, jordnära, snabb och uppriktig. Vill även ge upphämtaren Fredrik från Zäkra full pott för sitt enkla sätt att fullfölja affären i positiv anda med en tålmodighet och lugnhet som man söker vid en bilaffär som denna.
Väldigt oprofessionell och otrevlig personal som jobbar där. De har inte ens gett mig att provköra bilen som jag var intresserad av. En jätte obekväm upplevelse. Rekommenderar inte.
Comment on this business

to add Riddermark Bil map to your website;