facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Riddersholms

Address: Riddersholms, Norrtälje
City: Norrtälje


Reviews
Privat badplats om man hyr en sjöstuga på Kapellskärs Camping.
Som att kliva rakt in i en saga el kulissen från en vacker gammal sommar film ~ en förtrollande prunkande skog med vackra stigar, ängar och ekskogar som gick åt alla väderstreck. Den otroliga rika fauna med många gamla sorters ängsblommor, vackra enar, stora åldriga ekar, hassel,hundkex & ormbunkar med havet glittrandes mellan träden, de snåriga hallonbuskarna, asparna & lindarna ~ surrande humlor, envisa mygg & de vackraste skönsång från de rika fågelliv som finns där En fridfull plats med något fint för alla sinnen!!!
Området är naturskyddat sedan 1998 och är 640 hektar stort. Reservatet ligger söder om herrgården Riddersholm och väster om Kapellskär vid kusten. Reservatet består av ängar, ädellövskog och barrskog. Längs stranden i Riddersholms naturreservat finner du fina badplatser och en gästhamn. Vill du mötas av en lugn morgon kan du sova över på vandrarhemmet och campingplatsen i närheten.
Detta har varit min absoluta favorit plats . Men idag har det försämrats otroligt.
Fint ställe. Behöver ett besök till för att hinna se hela området.
Vacker natur och fina gångvägar. Trevliga små stränder.
Så otroligt vackert just nu i sin skiea grönska, orkidér, mandelblom, gullvivor, vitsippor och en och annan älg.
En fantastisk plats på jorden vid havsviken. Många fina vandringsstråk att utforska.
Fantastiskt vackert fast det regnade hela tiden vi var där.
Här är vackert året om. Vår och höst är bäst då det händer mycket i naturen. Och många gånger är vädret spännande här. Det kan komma regn ich man ser det innan det kommer, solen skiner åt ena hållet och molnen hänger tungt åt andra. Nu sist kom dimman in från havet och dolde plötsligt allt, sen försvann den en stund men kom tillbaka igen. Mistluren hördes från färjorna och det var lite spöklikt ett tag, men åh så fantastiskt. Och våren bjuder på så otroligt mycket skönhet då allt vaknat. Hösten bjuder på sprakande färger. Vintern är också fantastiskt vacker här, särskilt om det är snö, men vädret är alltid spännande här. Sommaren är naturligtvis sommaren, och naturen är väldigt rik här. Detta vackra ställe är alltid värt ett besök!
Comment on this business

to add Riddersholms map to your website;