facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ridning Åland-Stockholm-Uppsala

Ridning Åland-Stockholm-Uppsala

About

Henrietta Hellström, ryttartränare med fokus på biomekanik. Utgår från Uppsala och håller lektioner i Stockholm - Uppsalaområdet samt svenskfinland.

Story

Välkommen!

Jag heter Henrietta Hellström och är utbildad instruktör i Logisk Ridning med arbetsområde i "mitten" regionen så att säga. För närvarande stationerad på Åland och de goda kommunikationerna möjliggör kurser och lektioner i Stockholms- och Uppsalatrakten samt i svenskfinland.

I grunden är jag allroundryttare med ett starkt intresse för rörelsemekanik och funktion, jag vill att träning skall bygga hållbara hästar inom vilken gren det än må vara. Jag har erfarenhet från hoppning, dressyr, en liten smula western och trav har jag också fått med mig.

Jag undervisar i grundridning, bygger starka ryttare och ekipage som samspelar utgående från individuella förutsättningar. Jobbar bort mindre bra rörelse.- och reflexmönster för att förbättra förutsättnignarna för bra ridning.

Mitt specialintresse är rehabilitering av ryttare, att stärka och hela kroppen med hjälp av hästen och ridningen. Jag har själv arbetat med att bli fri från mina knä, rygg och nack-problem med hjälp av ridningen och har ett stort intresse för den delen av träningen. Rehabilitering av hästar med hjälp av det logiska systemet är också en del som jag brinner varmt för.

Är du intresserad? Kontakta mig gärna via meddelande eller e-post så bygger vi ett upplägg som passar just dig!

Address: Stavby-Nyby Lindberga 148, 74794 Alunda
Phone: 0732391622
City: Alunda
Zip Code: 74794


Similar places near
Lydinge Säteri Lydinge Säteri 6 km Underbart ställe och trevlig omgivning
Stall Löfvstagården Stall Löfvstagården 9 km Uppfödning av gångartshästar (SWB). Breeder of dressage horses (SWB). www.lofvstagard...
Islandshestkonsult Islandshestkonsult 13 km Underbart för en äldre kvinna närmar sig 50 haft häst men minst 24,år sedan jag satt ...
Comment on this business

to add Ridning Åland-Stockholm-Uppsala map to your website;