facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rilo Zoo

Rilo Zoo

About

Rilo är Jönköpings äldsta djuraffär, vi har över 100 års samlad erfarenhet av djur. Vi vill att alla skall känna sig välkomna hos oss.

Story

Rilo är Jönköpings äldsta djuraffär, vi har över 100 års samlad erfarenhet av djur. Vi vill att alla skall känna sig välkomna hos oss.



"Rilo Zoo är Jönköpings äldsta djuraffär. Rilo har funnits i 50 år och vi som jobbar här har jobbar med djur i över 100 år tillsammans. Helt enkelt ”Vi kan djur”."
Address: Solåsvägen 12, 55303 Jönköping
Phone: 036-164633
es.olir@ofni
City: Jönköping
Zip Code: 55303


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: djuraffär jönköping, djurmagazinet jönköping, arken zoo, djurbutikerna jönköping
Similar places near
Ekologiskt lantbruk Jordbruksverket Ekologiskt lantbruk Jordbruksverket 2 km Här ger vi tips om hur du lyckas med ditt ekologiska lantbruk.
Stetter Farrier Co Stetter Farrier Co 2 km Väldigt proffsigt
Anettes Hundvård Anettes Hundvård 4 km Anettes Hundvård
Martins Hunddagis Martins Hunddagis 5 km Bästa stället att lämna sin älskade hund på. Kompetenta, varma och omtänksam personal...
Dogedu Dogedu 6 km Trevligt och mysigt hunddagis.
Hundfysioterapi - FysioCanis Hundfysioterapi - FysioCanis 7 km FysioCanis erbjuder professionell & kvalificerad friskvård/rehab för optimal funktion...
Operalidens Kennel Operalidens Kennel 19 km På bilden ser ni våran Rhodesian Ridgeback Leija. Vi som bor tillsammans med henne är...
Reviews
Mycket gott bemötande av personalen som gav råd, tips och ideer. Fina djur i butiken. Bra urval av foder och leksaker till alla sorters husdjur. Fin och fräsch butik där det är lätt att ta sig fram även för rörelsehindrade. En butik som jag gärna besöker igen. Handikapp plats finns i direkt anslutning till butiken.
Dem säljer kattmaten som mina katter äter. Även att priserna har gått upp väldigt mycket så har jag fått byta märken 3ggr hitills under alla år.Boozita?denna använde jag i flera år innan prishöjningar och inflation, Mfl som jag ej kommer ihåg namnet på Personalen är hjälpsamma när man frågar om något. 4 stjärnor är pga priset.det är inte deras fel att priserna ökat Men jag köper alltid torrfoder där. Bilden visar den billigaste varianten som dem har på storsäck.som katterna äter Medlem är jag och fick även gratis påsar på första märket jag användeBoozita?, var femte gång. Idag är medlemskapet lite annorlunda med poäng system på vad man handlar. Det var bättre förr
Just den delen jag har varit där för är för akvarium. Och i deras tankar dom säljer fiskar/räkor m.m är dåligt inrett och ligger oftast döda fiskar och räkor i deras akvarium. Och det medför förgiftning i vattnet och fiskarna/räkorna mår inte bra av sånt. Samt att deras akvarium djur verkar vara väldigt stressade pågrund av dåligt med inredning samt dåligt vatten och döda fiskar/räkor i akvariumen. Men annars är deras utbud bra och rätt billigt.
En okej djur butik, extra stjärna för att de har lägsta priset på foder i stan. De har ofta kampanjer på kattsand etc. Och ett eget rabattsystem/bonussystem. Välsorterat med fiskar.
Många ändringar i pris senaste tiden till den grad att personalen själva inte vet hur stort antal som behövs för att få mängdrabatt. Mycket överprisat jämfört med andra affärer numera.
Välsorterad djuraffär. Här finner du allt du behöver för dina husdjur. Hyfsad framkomlighet med rullstol. Tillmötesgående personal som har tid att hjälpa till. Rätt ställe att köpa smådjur, fåglar och fiskar. De flesta affärer skickar sina erbjudande på mejl. Rilos finns endast på Facebook!
De har mycket grejer och kunnig personal som är hjälpsam, mycket dyrt dock.
Bra service och personal. Stort utbud av fiskar. Dock mycket döda fiskar i flera akvarium. Trivs alltid att handla där.
ALLTID hjälpsamma och har det bästa sortimentet. Bästa djuraffären i Jönköping helt klart.
köpte hamster godis för ett par dagar sedan så märkte jag att det finns små djur och levande maskar. en hamster kan absolut inte äta levande djur. rekommenderar inte butiken!
Comment on this business

to add Rilo Zoo map to your website;