facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rimbo Hälsocentral

Rimbo Hälsocentral

About

Omtalad och välbemannad vårdcentral som i undersökningar utsetts till en av Sveriges bästa. Vi står under landstingsavtal så besök till oss kostar 0-200kr.

Address: Västra Stockholmsvägen 18c, 76251 Rimbo
Phone: 0175547000
City: Rimbo
Zip Code: 76251


Reviews
Riktigt dålig läkare idag,började samtalet med att säga att han bara jobbar två veckor till kändes som han mest ville ha bort problemet snabbt och taa in näste.
Blev felaktigt debiterad. Då jag påtalar detta blir jag oehört oprofessionellt och otrevlig behandlad. Listar mig och hela familjen på annan vårdcentral. Kan verkligen inte rekommendera denna inrättning till någon.
Så professionella och varma. Har alltid blivit väl bemött här och fått bra vård och hjälp. Min nuvarande husläkare är en riktig medmänniska, aldrig tidigare mött en läkare jag känt mig så trygg med. De Läkare jag tidigare mött här på HC Rimbo har visat god kunskap och empati. Toppen kurator och psykolog. Bra personal öht. Kan av hela mitt hjärta rekommendera denna hälsocentral.
Värdelöst bemötande av de två "läkare" jag träffat. Den första jag träffade en ung man, lyssnade inte på mina problem och dömde mig direkt på min vikt och erbjöd mig en magoperation utan vidare när jag förklarat flera gånger att jag inte äter onyttigt och att jag rör på mig och ändå har problem med vätska och viktuppgång sen puberteten. Gick därifrån gråtandes. Deras febertermometer visar felaktigt, jämfört med skjärttermometer. Otrevligt bemötande från en annan kvinnlig "läkare" som efter flertal besök från mig med oro över min kropp utan att få rätt vård, snäser ut sig "vi kan faktiskt inte lösa alla dina problem". Bytte husläkare direkt efter detta Trevlig personal i receptionen dock.
Har varit nöjd med läkarna som varit : Det kommer några nya som inte alls borde vara där tyvärr. Det drar ner till bara 1 stjärna högst ifrån 4 :
Besvikelse! Jag hade gått till en av läkaren en längre period och till och med tipsat om vårdcentralen - när de till sist visar sitt sanna jag. Sett tydlig diskriminering och rasism. Rekommenderar att inte sätta sin fot över tröskeln där. Tyvärr!
Väldigt otrevlig i kassan
Jättetrevlig läkare och professionell.
Bästa vårdcentral jag någonsin besökt. Känner mig sedd och har fått all den hjälp jag behövt därifrån. Riktigt bra personal.
Duktiga trevliga bra personal jag tycker dom är bra tar hand om oss patienter.
Comment on this business

to add Rimbo Hälsocentral map to your website;