facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rimbo Kebab House

Address: Norrtäljevägen 6, 762 51 Rimbo
Phone: (0175) 73395
City: Rimbo
Zip Code: 762 51


Reviews
En trevlig stor pizzeria med trevlig atmofär som är värd ett besök och man ställer höga krav på en restaurang miljö där man vill äta i stort sällskap men även gå och ta sig en öl bla. Men ta med stor plånbok då priserna inte riktigt är vad man förväntar sig på en pizzarestaurang i en liten stad som Rimbo, restaurangen ligger bakom ICA Supermarket lite gömd och knepig o hitta från vägen och från gatorna i närheten om inte man gör en sökning via google maps tex. Parkering: Stor parkering alldeles intill restaurangen.
Helt ok pizzeria, rymlig i nya lokaler. Överpris på både mat och dryck, men de följer väl strömmen.
Det brukar vara svårt att göra oätlig pizza men här lyckas dom. Så fort maten är serverad så gömmer sig personalen i köket för att slippa se de lidande gästerna.
Trevlig personal men pizzorna är sådär. Denna gång tror jag att de hade en praktikant i köket - aldrig tidigare sett en så sorglig Viking kebab som denna! Därtill var botten och kanterna tokbrända på Vesuvion vi beställde samtidigt. Ventilationen räcker inte till vid 30 grader plus varvid det var olidligt inne på pizzerian.
Gott med mat och trevligt personal på platsMat: 4/5
Dom var bra tidigare, men nu är det inte värt pengarna.Mat: 1/5
God kebab och pizza. Om man inte blir mätt här har man problem
Trevlig personal och riktigt god kebab!Mat: 5/5
Bra mat och mycket trevlig personalMat: 5/5
VÄRSTA JAG HAR NÅNSIN VARIT MED OM! Fick en iskall kebabrulle och smakade helt bara hemskt! Vi frågade personalen varför den var iskall på vissa ställen då fick vi till oss att vi var försenade fast han sa själv ”klar om 10min” rekommenderar absolut inte det här stället!
Comment on this business

to add Rimbo Kebab House map to your website;