facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rindö Bed and Breakfast

About

Invid det vackra Oxdjupet på sagolika Rindö ligger vårt lilla mysiga Bed and Breakfast. Vi har 8 ljusa rum med takhöjd på 4 meter. Vi har två sviter med egna toaletter, samtliga rum delar fina, fräscha duschrum i korridoren.

Address: Vaxholm, Stockholms län, Sverige, 185 31 Vaxholm
Phone: +4686669935
City: Vaxholm
Zip Code: 185 31



related searches: Rindö Bed and Breakfast near wiesbaden, Rindö Bed and Breakfast near frankfurt, Rindö Hamn
Similar places near
Kastellet Bed & Breakfast Kastellet Bed & Breakfast 391 meter Trevligt, men lite omständigt öboende. Då man behöver passa diverse tidtabeller.Rum: ...
Villa Paradis B&B Villa Paradis B&B 517 meter Underbart ställe och mycket trevligt bemötande. Nästa gång stannar vi längre!
Vaxholms Bed & Breakfast Vaxholms Bed & Breakfast 579 meter Vi besökte detta trevliga etablissemanget för en av deras pizzakvällar. Jag säger ba...
Villa Akvileja Villa Akvileja 623 meter Hotellets höjdpunkterLugnt och tyst
Villa Douze Vaxholm Villa Douze Vaxholm 3 km Villa vacation in Vaxholm, the heart of the Stockholm archipelago
Reviews
Rent och fräscht! Fina rum och trevlig personal.Rum: 4/5
Det var väl inte den bästa upplevelsen som slutade så de ville inte lämna tillbaka mina glömda ägodelar till mig, eller så. Jag behövde ta ett "poliskort" som de till och med brydde sig om att svara till mig efter att de redan en gång glatt svarat när jag skulle resa tillbaka samma väg, men mina planer ändrades och jag kunde inte gå tillbaka till denna annars så underbara ö. och när jag bad dem att skicka mig de sakerna svarade de inte åt mig efter några meddelanden förrän jag sa att jag kontaktade polisen. Kundtjänst var så solig först när det inte var problem, köp när en kommer, attitydförändringen var hemsk. Oförskämd säger jag. Hur som helst det var våren jag stannade där, rummet var kyligt, ok, filten var full plast så svettning/frysning= inte god natts sömn. Var det inte bara jag som på morgonen chattade med andra rumskunder, de sa detsamma. Det var löfte om kaffe/te/bröd alltid tillgängligt. Var det inte så!
Svårt att säga om detta är en fyra eller tre stjärna; det finns några för- och nackdelar, beroende på vad du förväntar dig. Bra saker: enastående miljö i ett gammalt militärt regementsområde, laddat med historia. Mycket lugn atmosfär, inbäddad i Stockholms skärgårds allra bästa. Även om platsen är avlägsen, finns det restauranger och grejer inom en acceptabel närhet. Det råder ingen tvekan om att platsen är en femstjärnig. Rummen ligger på översta våningen i det tidigare regementssjukhuset/sjukhuset och tandvården de andra två våningarna har kontor och ett litet konferenscenter. Allt är rent och välskött, ganska modernt och med en fräsch känsla. Husdjur tillåtna - vilket är ett STORT plus. Saker som skulle kunna förbättras är att stället inte har någon WiFi, vilket inte känns särskilt modernt. Den "frukost" som erbjuds är också frysta brödskivor, smör och sylt. Jag tror att det finns kaffe någonstans också. För självhushåll finns endast en mikrovågsugn, ingen spis. Frige delas med andra gäster samt personalen. Vi har bott här flera gånger, eftersom jag har familj på ön, och vissa gånger har det varit problem med uppvärmning under vintern. Jag har aldrig sett någon i personalen men de är oftast väldigt snabba på att svara på mail/sms/telefon. Jag kommer förmodligen att stanna här igen många gånger och om jag ska vara ärlig så ser jag fram emot nästa gång, men det är också för att jag vet vad som väntar. Om det skulle finnas gratis WiFi skulle det vara en bra uppdatering, samtidigt som det ger lite mer valuta för pengarna.
Comment on this business

to add Rindö Bed and Breakfast map to your website;