facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ringarums Värdshus

Address: Ringarum
City: Ringarum


Reviews
Knappt godkänt.. Mina raggmunkar var värmda i micron och troligen även fläsket, som var stenhårt och knappt gick att skära. 129kr kändes långt ifrån prisvärt. Hamburgertallrik till barn var i rejäl portion med goda pommes. Lokalen är ganska tråkig men det finns gott om bord och flera toaletter som vid vårt besök var städade och rena.
Hej Kan varmt rekommendera detta ställe. Bra och god mat. Stor restaurang, tillika parkeringsmöjligheterna. Därför får Rasta i Ringarum .
Ofta det blir fel med beställningarna om barnen tex vill ha något speciellt. Vissa rätter bra, andra inte ens maten färdiglagad. Priserna är dock bra. Märkligt att sallad och kaffe ingår till dagens men inte till dyrare måltider utanför dagens.
Rekommenderar frukost på Rasta Ringarum. Smakar bra när magen kurrar. Mat: 5/5
Maten var hemsk, såsen smakade bara mjöl, fläsket var torrt och bränt och personal som jobbade i kassan var nedvärderande och snoffsig. Tur det finns en mack ijämte som åtminstone serverar god mat av den lilla menyn dem har och så är dem trevliga.
Om du inte vill bli matförgiftad kom inte till detta stället. Detta har varit de vidrigaste stället jag besökt hittills. Fyfan vilken vidrig mat usch blir spyfärdig av bara att tänka på det. Hård kyckling inte ens ätbart.
Trevlig personal, maten var sådär enligt mitt tycke, fick lagom med mat.Mat: 2/5
God mat men alldeles för lite mat man får för pengarna. Liten tallrik och dyra priser.Mat: 2/5
Ok, funkar. Bra, prisvärt, rent fräscht. Ska ni stanna kort och fylla på med kolhydrater och vill få hyfsad mat, så är detta ett bättre vettigt och rationellt ställe.
Var här för 3 v sen Maten var god och normal väntetid men salladsbuffen var dålig och minmal. Har ätit här många ggr under åren och då har salladsbuffen varit bra och en hel del att välja på så därav har vi fortsatt att stanna till här, så är den lika dålig nästa gång vi stannar så blir det inte fler stopp här.
Comment on this business

Directions to Ringarums Värdshus with public transportation


Ringarum Värdshus E22 20 meters
160

to add Ringarums Värdshus map to your website;