facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ringsnäs Gård

About

Ringsnäs Gård är ett familjeföretag som bedriver: *lantbruk med mjölkproduktion och köttproduktion *hundpensionat *maskin- och personaluthyrning

Story

På Ringsnäs Gård bedriver vi lantbruk med mjölkkor. Vi föder själva upp våra rekryteringskvigor, medan tjurkalvarna säljs vidare för uppfödning. Vi har plats för 42 mjölkande kor, men totalt har vi ca 100 nötkreatur. Vi mjölkar korna i en gammeldags uppbunden lagård, men drömmer förstås om att få bygga ny lagård med lösdrift till korna. Kalvar och kvigor föds upp på djupströbäddar och sommartid går förstås både kor och kvigor ute på bete dygnet runt. Totalt sköter dom om ca 60 ha betesmark, varav stora delar är vackra ekhagar. På marken vi brukar odlar vi foder till korna.

Nytt för i år är att vi kommer att hålla vårt lilla hundpensionat öppet för fler än "stammisar".

Hundpensionatet har 3 boxar och två stora hundgårdar för våra gäster. Vi vill hålla pensionatet litet och familjärt, med möjlighet att anpassa vistelsen efter hundens behov. Bäst trivs förstås gårdshunden som är van att gå lös och kan strosa runt bland de andra djuren större delen av dagen, men hundar som går i koppel kommer självklart ut och rastas regelbundet och får vara med familjen i trädgården och leka. Vill din hund bada finns sjön precis nedanför gården.

Vardagar: 200 kr/dygn
Helger: 250 kr/dygn

I priset ingår 4 rastningar/dag, varav en längre promenad. Möjlighet att vistas i hundgård alt. lös i trädgården. Enskild box med bädd.
Egen mat medtages för hundens skull.
Gärna egen filt till den orolige hunden som vill känna sina hemdofter.
Koppel och skålar finns hos oss.

Möjlighet finns till individuellt anpassad vistelse efter hundens behov, men vi förbehåller oss rätten att justera priset vid större arbetsinsats.
Betalning i förskott via BG eller kontant.

Lämning och hämtning efter överenskommelse. Ta med ev. vaccinationsintyg och försäkringshandlingar när du lämnar.

Ring gärna för mer information och bokningsförfrågningar, 070-2772 606 eller lämna ett meddelande här på Facebook.

Vi har också möjlighet att hyra ut personal och maskiner i mån av tid.

Address: Ringsnäs, 590 55 Sturefors
Phone: 0702049425
City: Sturefors
Zip Code: 590 55


Comment on this business

to add Ringsnäs Gård map to your website;