facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ringtjänst i Arlöv Däckia

Ringtjänst i Arlöv Däckia

About

Ringtjänst i Arlöv är sedan 50 år däckexperter. I vår verkstad gör vi allt från hjulinställning, hjulbyte och balansering samt har däckförvaring.



"Din däckverkstad i Arlöv. Däckbyte - tryggt och snabbt. Behöver du hjälp med däckbyte? På däckverkstaden Däckia Arlöv hjälper vi gärna till! Hos oss byter du däck på din bil och samtidigt ger vi dig råd om hur du bäst sköter dina däck. Vill du boka tid för däckskifte gör du det enklast direkt på startsidan och väljer sedan verkstad i kassan. Däckhotell Arlöv - få mer plats hemma! Vi tar hand om dina däck! Vi byter dina däck, mäter vi mönsterdjup och kontrollerar att däcken håller bra standard. Innan däcken läggs undan för förvaring så tvättas vägsalt och andra föroreningar bort så att däcken är fräscha när du behöver dem nästa säsong. Här kan du läsa om vad som ingår i Däckias däckhotell. Däckhotell pris från 995 kr/säsong."
Address: Lagervägen 2, 232 37 Arlöv, Sweden
Phone: 040-533330
City: Arlöv
Zip Code: 232 37


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Däckia Arlöv, Ringtjänst Arlöv
Similar places near
TN Bilservice TN Bilservice 160 meter Har varit kund här i över 20 år. Servar Volvo och Toyota, alltid väl utfört jobb och ...
A & O Däck AB / Däckteam Arlöv A & O Däck AB / Däckteam Arlöv 661 meter Vi fixar allt på din bil! *Däck *Hjulinställning *Balansering *AC *Reperationer R...
Linkes Bilservice Linkes Bilservice 1 km Mycket bra snabba duktiga löser alla problem vi haft med våra bilar. Garanterat bästa...
Reviews
Jättetrevlig personal och bästa tänkbara service!
Ringde och skulle boka tid, de hade tid direkt. Hade ett däck som läckte luft, det lagade de snabbt och trevliga är de med! Mycket nöjd med service och bemötande!
Bra service av däck killen
Bra bemötande och bra o snabb service
Alltid bra service och snabba
Snabb och trevlig service. helt enkell super.
Den bäste mest personliga däck/verkstaden i världen
Mycket trevligt ställe. Med fantastisk bra service. Man blir alltid vänligt bemöt.
Var ska jag börja, fantastisk service. Lämnade in 4st nya fälgar och 4st nya lösa däck, de matchade med snygga vikter till de mörka fälgarna, tog hem hjulen och monterade själv. Märkte att det fanns lite vibrationer så jag bad dem se över balanseringen, fälgarna är från Kina så kunde mycket väl vara dem som inte är runda. De såg över hjulen och sa att de såg bra ut, men de märkte att navet på bilen är något mindre än fälgarna, ett trick är tydligen att ta en vända med eltejp på navet, detta hjälpte dem med givetvis, vibrationerna är borta! Alltid försiktiga med fälgarna, använder momentnyckel, proffsiga och trevligt bemötande. Jag och mina vänner kommer alltid använda oss av Däckia i Arlöv.
Alltid nöjd med Ringtjänst. Fint bemötande och fantastisk service, mycket hjälpsamma. Gjort hjulinställningar, däckskiften, fälgskiften på ganska ovanliga bilar som jag aldrig skulle lämna till någon annan. The real deal!
Comment on this business

to add Ringtjänst i Arlöv Däckia map to your website;