facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rinkaby Rör AB

Rinkaby Rör AB

About

Vi är hela Sveriges VVS-butik för privatpersoner och företag med butiker i Rinkaby, Jönköping, Malmö samt vår webbutik rinkabyror.se. Välkommen!

Story

1970 startades Rinkaby Rör i ett vanligt villagarage i den lilla orten Rinkaby utanför Kristianstad. Redan då formades affärsidén ”Alltid högsta kvalitet till lägsta tänkbara pris med högsta leveranskapacitet”. Vårt förtroende från våra kunder och vår starka ställning på den svenska VVS-marknaden är ett resultat av många års hårt arbete för att leva upp till affärsidén.

Alla produkter vi säljer kommer ifrån kända varumärken vilket bäddar för kvalitet och trygga garantier. Vårt breda sortiment inom värme, avlopp, badrum, bevattning, rör och rördelar gör det enkelt för dig som kund att välja Rinkaby Rör som din VVS-butik. Vi har det du behöver inom VVS och vi har det i stora, egna lager med 180 dagars returrätt.

Address: Sandhedsvägen 2, 291 76 Rinkaby
Phone: 044-22 54 90
City: Rinkaby
Zip Code: 291 76



related searches: rinkaby rör malmö, vvs rör, rinkaby rör jönköping, svarta rör, rinkaby rör öppettider, rördelar, rinkaby stockholm, vvs butik
Reviews
Jättefin butik. Trevlig personal vid kunddisken och som tog sig tid att förklara olika lösningar med för- och nackdelar avseende vatten i trädgården. Köpte med mig hem det som nog blir bra.
Personen på försäljningen var inte trevlig och klagade på sin katalog eftersom de inte kunde hitta de saker jag behövde..Besviken.. med varor värda 17 tusen kronor
Mit hjälpsam och pedagogisk man i kassan trots att vi bara behövde råd och ej köpte ngt denna gång! Varmt tack!
Här är kunnig personal på allt inom VVS. Här köper man vvs prylar av kunnig personal och hög kvalitet och bra priser.
Trevlig och kunnig personal. Bra att kunna se ex. badrumsmöbler uppsatta.
Mycket bra sortiment inom VVS, mycket trevlig personal, min varor fanns på lager. Rekommenderas.
Som alla skriver, mycket bra utbud, trevlig och kunnig personal, men ofantligt lång väntetid drar tyvärr ned betyget.
Kvalitativa varor till Super pris, fantastiskt visnings hall med enormt utbud,att kunna se varan i verkligheten är ju oerhört begälpligt vid planering, trevlig och kunnig personal som hjälper till proffsionellt ! Och Kaffet,mycket trevligt!
Så j-----a bra. Stort utbud. Bra priser. Enormt serviceinriktad och trevlig personal. Mycket kunniga. Alltid fått superbra hjälp.
Personalen pekade mig i riktning mot det jag sökte. Hade jag frågat om mer information hade jag säkert fått det. Men jag är kvinna, kan läsa och mäta så.. jag klarade mig rätt bra!
Comment on this business

to add Rinkaby Rör AB map to your website;