facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rinkabykiosken

Address: Rignells väg, 291 76 Rinkaby
Phone: +4644225319
City: Rinkaby
Zip Code: 291 76



related searches: Rinkaby pizzeria, Åhusmacken Pizza, Kebab Åhus
Reviews
Jättegod glutenfri botten, tunn och krispig. Bra och snabb service med trevlig personal. Bästa GF pizza i åhus/rinkaby till rimligt pris!
Köpte pizzor, åt hemma. Det går att äta på stället också, det fanns flera 4-pers. bord Trevligt bemötande av personalen. Vi åt glutenfri Neptun och vanlig Rinkaby special, de var fantastiskt goda båda två, en av det bästa Glutenfria pizzorna i hela Kristianstad, normal storlek på pizzorna, kan varmt rekommenderas. Vi kommer gärna tillbaka! Tillgänglighet för rullstol: Kiosken är i markplan. Specialkost: Glutenfritt finns som ett alternativ.
Var tidigare en "korvmoj" som var riktigt skaplig. Såldes tydligen. Nu pizzeria. Tristess.Mat: 1/5
Favvo-pizzerian här i trakten Jättegod mat och alltid lika trevligt, genuint bemötande. Precis intill finns en kiosk där man kan kompletterings-handla om man behöver nåt.Mat: 5/5
Mycket trevligt!Pizzan jag beställde var fantastiskt God så tummen upp.Mat: 5/5
mycket trevlig folk och en bra pizza!Mat: 4/5
Jag köpte en falafelrulle och blev positivt överraskad av att mannen på gatuköket bakade brödet medan jag tittade på! Detta gav mig en extra upplevelse jämfört med på andra ställen där man värmer ett färdigt bröd i micron. En riktigt god falafel fick jag! Tack!
Platsen ligger mycket bra till. Precis vid vägen och en stor yta framför så att ett ekipage med husvagn får plats. Finns mycket att välja på. Pizza, hamburgare eller en korv. Fräscht och gott i all enkelhet. Här stannar vi på tillbakavägen också.
Mycket god och snabb service 5-6 olika rätter tillagade samtidigt av en och samme man
Köpte kulglass på en av årets varmaste dagar. Inte mycket kunder, därav min förvåning över att kulorna blev väldigt små i jämförelse med andra glassförsäljare. Annars väldigt god glass.
Comment on this business

to add Rinkabykiosken map to your website;