facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rishagen's Brewing Company

Rishagen's Brewing Company

About

Rishagen´s Brewing Company är Kenneth och Anders som förverkligar en av livets drömmar.

Vi började brygga hösten -17

Address: Rishagen, Köping
City: Köping


Similar places near
Strömsholms Brygghus Strömsholms Brygghus 1 km Detta brygghus
Reviews
Wild predetor va inte min typ av öl men många andra bra, maten va för liten därav 4 av 5
Det var gott men portionen är så liten
Trevligt ställe, bra kvällssol. Ultrahög volym på musiken. Usel service.
Nystartat tillsammans med Stockholm brewing. Kommer bli grymt det det ut som. Fokus på ekologisk mat. Farm to table. Drav från bryggeriet blir till mat åt djur som blir mat i restaurangen. 20 kranar öl. Mycket från det egna bryggeriet men även inköpt i små mängder.
Ölen drar såklart upp betyget. Det som var en riktig grisnit var den så kallade friterad fläsksvål. Eller ska jag kalla det fejksvål? Jag får testa någon annan mat nästa gång...
Goda mellanrätter som man tar in fleta av och gärna delar med sitt sällskap. Med ett spännande utbud av öl, bryggt på platsen.
Störtskönt ställe med riktigt gott stenugnsbakat bröd. Provade en Torr stout från bryggeriet Stockholm Brewing som ligger i samma lokaler. Också det en höjdare. Bra stämning, intressant musikval och trevlig personal.
Lilla Napoli på besök blev inget annat än succé. Enda skämskudden var att man hade en del öl på tavlan som var slutsålda. Koppla på nytt och sälj mer? Maten har varit fantastisk varje gång jag ätit här. Top notch! Säg till om ni behöver en duktig maskinoperatör som kan skruva.
Comment on this business

to add Rishagen's Brewing Company map to your website;