facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ristorante La Casa

Address: Storgatan 5, 387 31 Borgholm
Phone: (0485) 12152
City: Borgholm
Zip Code: 387 31


Reviews
Världsklass. Personalen är från Neapel som dem utger sig fär att vara, råvarorna är i stora kvantiteter och av fin kvalitet och inredning är mysig. Enligt mig en av Stockholms bästa pizzerior, och då har jag besökt många.
Vi var här bara för en öl i jakten på DN"s illustrationer. Vi fick bra vibrationer och pizzorna doftade gott. Vi kommer definitivt tillbaka snart. Och killarna i baren verkade så trevliga. Eftersom jag är en terrassmänniska, uppskattade jag att kunna sitta i skuggan i dagens hetta.
Riktigt goda pizzor, perfekt deg, välgräddade med goda pålägg. Vi åt bl a en Ortolana med perfekt stekta/grillade grönsaker. God mozzarella men skulle kunna minskas på. Då skulle de nästan vara som en äkta pizza från Rom.
Supertrevligt ställe med bra service och god mat.
Blonda servitrisen var så varm och tillmötesgående. Fantastisk service! All bra stämning var tack vare henne!
Högklassig mat och bra service!
Trevlig restaurang, personal och super god mat!
Väldigt trångt mellan borden, usel covid- anpassning. Servitören sträckte sig över mig för att ge min vän bredvid bestick. Trerätters för fyra personer olika menyer, ingen av oss kände någon kryddning på rätterna. Saltkaret kom det inget ur. Dyrt med tanke på hur tråkig maten var.
Har varit här en gång och då tog jag oxfilepastan. Köttet va segt, stripigt å blekt och jag tror de hade glömt att salta å peppra pastan då den bara smakade grädde. Tråkigt!
Comment on this business

to add Ristorante La Casa map to your website;