facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ritorps Ishall

Address: Kolonnvägen 24B, 16970 Solna
Phone: 0706251299
City: Solna
Zip Code: 16970



related searches: AIK HC, Järvastaden, AIK IF, AIK HockeyAllsvenskan, Solna stad
Similar places near
Solna Solna 961 meter Solna Municipality
Bergshamra Bergshamra 2 km Bergshamra è un sobborgo di circa 7.300 abitanti situato nella municipalità di Solna,...
Actors in Sweden - Bo Thulin management Actors in Sweden - Bo Thulin management 2 km The active management and agency for actors in Sweden.
Reviews
Har inget dåligt att säga!
Tre ishallar bredvid varandra. Perfekt för föreningarna som driver verksamheten där.
Jätte roligt att ha ett ställe där man kan köra hockey. Tre hallar I ett närområde är så lyxigt det blir. Jag hoppas att de står kvar under en lång tid!
Ståplats för publiken och dåligt ljus i hall 1. Hur hall 2 och 3 ser ut kan jag inte uttala mig om.
Solna har tre ishallar som alla ligger på Ulriks­dals IP vid Kolonn­vägen. Idrotts­platsen kallas ofta Ritorp efter området i när­heten, och den äldsta ishallen benämns ibland AIK-hallen.
Har spenderat många somrar i alla ishallarna där med bra minnen. Ishallarna är bra, en standard för vad som gäller ishallar i Sverige. Hallen som ligger i mitten brukar vara trevligast att träna i, men lite för hård/frusen is. Den nya hallen som byggdes är ljus och fräsch med fina omklädningsrum. Men den nya hallen är ruskigt kall om man jämför med de andra hallarna.
Hämtade bara lite prylar. Parkeringen behöver lite omsorg i form av asfaltering och förvirrande att hitta om man inte är där ofta pga att det ploppar upp nya hus i området titt som tätt.
Väldigt varierande bemötande av vaktmästarna, vissa är jätte trevliga och på gott humör medans andra knappt säger ett ord när man frågar efter något och istället bara pekar åt ett håll. Anläggningen är på en del ställen riktigt äcklig, i en av hallarna är det ett grönt ämne på diskkon där man fyller på vatten ute vid båset. Det är dammigt och ostädat på flera ställen i hallen.
Fantastisk Catring och super duktiga om man ska ha festeller ha ett jippo på jobbet. Kör ut inom Stockholms länhärligt med Svenskar som älskar sitt jobbkan varmt rekomendera Mann Catring i Solna/Ritorp.
Tillsynes en helt vanlig ishall men trots detta upplevs den lite varmare och mysigare. Det är alltid massor av aktivitet i och runt hallen och restaurangen har frikostiga öppettider och trevlig personal.
Comment on this business

Directions to Ritorps Ishall with public transportation


Ulriksdal idrottsplats 50 meters
Ulriksdals idrottsplats 50 meters
509
Signalbron 140 meters
Evenemangsgatan 160 meters
Rosenborgsgatan 210 meters
509

to add Ritorps Ishall map to your website;