facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rituals

"Inspirerade av visheten i forna österländska traditioner har vi skapat ett omfattande sortiment av exklusiva och prisvärda produkter för kropp och hem. Vi hoppas kunna berika ditt liv med unika, personliga , noggrant utvalda dofter - skapade av världens främsta parfymörer."
Address: 452 92 Strömstad
Phone: +4652613150
City: Strömstad
Zip Code: 452 92


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 19:00
Sunday: 10:00 - 19:00


related searches: Rituals Sale, Rituals Adventskalender, Rituals Wikipedia, Rituals UK, Rituals meaning, Rituals Cosmetics, Rituals online Shop, Rituals Geschenkset
Similar places near
Rusta Rusta 117 meter Där kan man köpa saker vad man behöver
Järnhuset Strömstad Järnhuset Strömstad 13 km Bra sortiment och hjälpsam å trevlig personal. Lite höga priser.
Järnia - Strömstad Järn & Fritid AB Järnia - Strömstad Järn & Fritid AB 14 km Idag var det lite folk, lugnt och skönt
Derome Derome 14 km Ett säljkontor med tillgång till fullsorterad bygghandel för yrkeskunder. Specialiste...
Reviews
Super service och så trevliga personal
Toppen fin butik med super service!!
Alltid bra bemötande
Översatt av Google Hemsk service. Här är de anställda mer upptagna av att skvallra sinsemellan än att hjälpa kunder som kommer in i butiken. Du kanske får ett "hej" innan de vänder sig bort och skvallret fortsätter. Även om du är den enda personen i butiken så finns det ingen hjälp att få. Detta har varit återkommande under våra senaste 4 besök. Original Elendig service. Her er de ansatte mer opptatt av å snakke sladder seg imellom enn å hjelpe kunder som kommer inn i butikken. Man får kanskje et "hei" før de snur seg bort og sladderen fortsetter. Selvom man er eneste person i butikken er det ingen hjelp å få. Dette har vært gjentagende for våre 4 siste besøk.
Översatt av Google Liten och mysig butik med stort utbud av allt inom hudvård. Personalen är otroligt trevliga och kom över direkt med en liten kopp te till mig och damen när vi skulle handla lite. Butiken har ett stort utbud av produkter till bra priser. Handlar du med norska kronor är priserna ännu bättre! Kommer definitivt tillbaka hit flera gånger! Original Liten og koselig butikk med stort utvalg av alt innenfor hudpleie. De ansatte er utrolig hyggelige og kom bort med en gang med en liten kopp te til meg og dama da vi skulle handle litt. Butikken har et stort utvalg av produkter til gode priser. Handler du med norske kroner så blir prisene enda bedre! Kommer garrantert tilbake hit flere ganger!
Översatt av Google Här fick jag otroligt bra service av tjejen som jobbar där. Hon var väldigt bra på att se när jag ville åka iväg i fred, och när jag behövde information. Fick en present på köpet, och det var en bonus! Original Her fikk jeg utrolig god service av jenta som jobber der. Hun var veldig flink til å se når jeg ville gå i fred, og når jeg trengte informasjon. Fikk en gave med på kjøpet, og det var jo en bonus!
Översatt av Google Delikat butik med bra överblick. Ett koncept med många bra produkter, vare sig det gäller både kropp och inredning. Trevlig, serviceinriktad personal med god branschkunskap. För den som är allergisk har de testprover på kroppsprodukter. Original Delikat butikk med god oversikt. Et konsept med mange gode produkter, det være seg både til kropp og interiør. Hyggelig, serviceinnstilte betjening med god bransjekunnskap. For de som er allergiske, har de testprøver på kroppsprodukter.
Översatt av Google Fantastiska produkter. Måste försöka. När du väl börjar använda dem fortsätter du med dem. Och sluta använda de billiga produkterna i mataffären.. Original Fantastiske produkter. Må prøves. Har du først begynt å bruke dem, forsetter du med dem. Og slutter å bruke billig produktene på matbutikken..
Översatt av Google Älskar det. Det är skönt att om det finns något att göra så är det bara att fråga Original Elsker det. Det er fint å hvis det skal være noe er det bare å spørre
Översatt av Google Mycket bra butik med mycket bra produkter Original Meget god butikk med meget gode produkter
Comment on this business

to add Rituals map to your website;