facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ritz Bageri & Konditori

"På Ritz konditori använder vi bara de allra finaste råvaror, vi tillverkar hela vårt sortiment i eget bageri. Vi bakar ej på löpande band, vi bakar med hjärta och hand!"
Address: Östra Nygatan 13 , Vetlanda 574 33, F, SE
Phone: +46 383 101 06
City: Vetlanda
Zip Code: 574 33



related searches: Konditori Trollhättan
Similar places near
Imsirovic, Ahmet Imsirovic, Ahmet 728 meter
Vetlanda Filmland Vetlanda Filmland 825 meter
Oskar Frisings Konditori Oskar Frisings Konditori 1 km Grymt goda bakverk
Konditori Stjärnan Konditori Stjärnan 1 km Fräscht och fint. Bra utbud av glutenfritt. Återförsäljare av Lysings glutenfria.
Karlsson Karlsson 2 km
Vetlanda Motorsällskap Vetlanda Motorsällskap 3 km Bästa "korvlådan" i Sverige.....rent och trevligt med världens raraste männ...
Reviews
Välsorterade, trevlig, rymlig, traditionell svensk konditori med gott bröd som skivas i maskin, färskt kaffe och luftiga weinersemlor.
Era underbara fantastiskt goda tårtor. Såväl smörgåstårtor som bröllopstårtor. Vi beställde vår bröllopstårta där när vi gifte oss för 1 år sedan så jag vet vad jag pratar om, den va både fin och god.
Väldigt gott sortiment men jag blev besviken när de packat ner fel tårtlängd med nötter i när jag skulle ha en utan och jag fick gå tillbaka och köpa den jag skulle ha utan någon kompensation så det blev ta en tårtlängd betala för 2
så läckert kaka, jag älskar det
Jättegoda Ciabatta bröd. Köpte en krämkrans som var kanon. Fantastiskt bra PRISER. Rent och snyggt. Trevlig personal.
Bästa konditoriet i stan!! Har dom bästa bakelserna samt tårtorna.. Rekomenderas starkt
Fantastiskt fint café med goda kondissaker.
Ingen frukost! Men lagom utbud på bullar
Detta är ett av Sveriges bästa bageri/konditori och tro mig jag har testat många. Deras tårta, Ritz special fantastisk. Äpplekaka himmelsk, kanelbullar, krokodiler, tosca snibb likaså. Kransarna över lag når inte upp till mitt minimikrav dock. Där vinner Dagmar Carlssons efterträdare med sin kanel/vaniljkrans och även pistagekransen. Ekmans konditori har bara en grov brödkaka som jag tycker är riktigt god. Uddevalla har två riktigt bra ställen också
Jag beställde en bröllopstårta där jag poängterade att det var viktigt att bröllopstårtan såg ut som på bilden som jag också visade i ett personligt möte med bagaren och bifogade i ett mejl. Jag fick en torr sockerkaka med sugarpaste på. Fick ingen bröllopstårta. Ringde Ritz för att höra varför det blev så fel och fick aldrig någon respons. Skulle inte rekommendera stället till någon.
Comment on this business

to add Ritz Bageri & Konditori map to your website;