facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Riviera Restaurang och Grillhouse

"LNF är en amerikansk fast food resturang dinner LNF står för late night food. Vårat mål är att finnas där när man vill ha en good fast food mat samt en trevlig miljö med lite gammal svängning musik från 50-80 tal."
Address: Hertig Johans gata 6, 541 30 Skövde
City: Skövde
Zip Code: 541 30


Similar places near
Pizzeria Napoli Pizzeria Napoli 4 km Jag har ätit många pizzor i mina dar .jag har bakat många pizzor under 4-5 år på la ...
Reviews
Hade bokat ett fönsterbord stämde inte rosévinet kändes inte helt friskt och fräscht varmrätten kom in innan förrätten var avdukad och vårt vin till huvudrätten var serverad en servitris som skulle servera hela restaurangen tills slut kom kocken ut och delade ut menyer nej usch ingen total upplevelse tyvörr
Mysig miljö i centrala Skövde, nära till shopping och buss/järnväg. Köpte mig en pepparstek medium rare och den bara smälte i munnen, besöken har varit få genom åren, men det är nog dags att ändra på det nu! +Att man kan hänga av sig ytterkläderna Passar för ensam käk och för lite större sällskap!
Åt en entrecote som i det stora hela smakade bra. Den innehöll en rejäl sena som sänkte upplevelsen. En del av serveringspersonalen skulle behöva lite utbildning. Plockade bort mitt halvfulla vattenglas innan jag var klar med det.
Galet för mycket ost, pizzan åkte i soporna.. Dög inte ens till fyllekäk
Fantastiskt bra och rent restauranger Samt kuniga personal
Vi besökte LNF 27 december 2020 och det var en STOR besvikelse. Det första vi möts av är ett barn som cyklar inne i restaurangen och som börjar gråta när mamma säger ifrån att hen ska sluta. Menyn står på väggarna utom pizzorna som står med namn på griffeltavlan ovanför disken - bara namn ingen innehållsförteckning. En av oss frågade om man kunde få virvelburgaren som 200g istället för 400 g - svar NEJ! Trots att det fanns andra högrevsburgare på 200g .. Servitrisen hade hade inte koll på innehållet i rätterna så har du matallergi bör du för säkerhets skull gå någon annan stans. Efter vi lagt vår beställning började det lukta gas i restaurangen- en doft som hängde kvar i ca 10 min. Vi var 4 personer i sällskapet och restaurangens enda gäster. Efter 30 min hade vi varken fått dricka eller mat. När väl maten kom efter ytterligare 5-6 min var den ena hamburgaren RÅ i mitten, av den utlovade avocadoröran på ena burgaren fanns inte ett spår, pommes fritesen var kalla och för att vara ”nygrillade” så var burgarna bara ljumna. Vi erbjöds en ny burgare för den som var rå, men inte en ursäkt. Hade restaurangen varit fullsatt hade jag kunnat ha överseende med lite halvljummen mat, men med 4 gäster och nyöppnade så hade jag förväntat mig varm mat och bra service. Att dessutom få plastbestick att äta med när ena burgaren kostade runt 200kr - det är inte ok.
Mycket god oxfilé och bra service. Fräscha lokaler och toaletter.
Trevlig personal men hade dålig koll på deras drycker. Hade bara 2 röda viner och tog lång tid att få drickan. Vi fick bara 3 menyer till ett sällskap på 8a. Maten var aningen överstekt på de flestas rätter men god ändå. Maten var det riktiga pluset detta besök trots att de överstekte lite.
När man kommer in där känns det som att man ska bara äta och gå så fort som möjligt, stressigt. Man försöker inte ens att skapa en upplevelse för gästerna. Sen kan jag tycka att bokar man bord i förväg borde man få de bättre borden men så verkar det inte fungera här. Bara pengar verkar styra, märks om inte annat genom att det bara fanns en som serverade när det var nästan fullt, servicen blir ju därefter. Stackare. Vi åt restaurangveckans meny. Skagentoasten var ok, gott stekt bröd i botten, tror det var nån form av surdegsbröd, oxfilén var kanon men fläskfilén var överstekt och hård, den råstekta potatisen var mycket bra men tyvärr inte så varm som man kunde önskat. Bearnaisesåsen brukar vara bra här, och det var den nu också. Ett nytt vin som inte fanns på menyn borde provas till detta, tror det heter Chamonix eller nära det, Sydafrikas variant på bordeaux blend.
Tyvärr en dålig upplevelse. Extremt överstekt kött, "råstekt" potatis som bara var en sörja, smutsiga bestick/porslin. Ytterst tveksam hantering av räkfrossa.. Cola zero som smakar bittert.. Pizza som bara bestod av ost..
Comment on this business

to add Riviera Restaurang och Grillhouse map to your website;