facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Roberts Tobak

Roberts Tobak

About

Cigarrbutik i Stockholm med ett av Sveriges bredaste sortiment av cigarrer. Få hjälp av personal med 23 års bred kunskap och erfarenhet av cigarrer.



"Cigarr cigarrer cigar cigarrbutik cigarstore cigarshop shisha nargile hookah humidor vattenpipa vattenpipor vattenpips smak vattenpipstobak tobak tobaksbutik vape Vaporizer e ciggarett e cigg elektrisk cigarett Stockholm Sweden sverige"
Address: Rörstrandsgatan 18 , Stockholm 113 40, AB, SE
Phone: +46 8 31 68 30
moc.liamtoh@kabotstrebor
City: Stockholm
Zip Code: 113 40


Opening Hours

Monday: 11:00-18:30
Tuesday: 11:00-18:30
Wednesday: 11:00-18:30
Thursday: 11:00-18:30
Friday: 11:00-18:30
Saturday: 11:00-18:00


related searches: cigar shop stockholm, smoke shop stockholm
Similar places near
Norrbacka Tobak Norrbacka Tobak 263 meter Väldigt hjälpsam och snäll. Självklart måste även han kunna ha ledigt på söndagar och...
7-Eleven 7-Eleven 345 meter Abbe borde löneförhöjning, skönaste grabben någonsin. Shoutout till honom
Tara Tobak Tara Tobak 781 meter Alltid supertrevliga! Håller upp dörren när man har stora paket
Pressbyrån Pressbyrån 992 meter
Solsken Tobak Solsken Tobak 1 km Köpte en stock snus där för två dagar sen. Stocken hade inte förvarats i en kyl och b...
Kungstobak Kungstobak 2 km Otrevlig personal. Kasst utbud mtp storleken på butiken.
Guns Tobak Guns Tobak 2 km Härlig tobaks butik med stort sortiment där mannen bakom kassan va inte bara kunnig m...
7-eleven 7-eleven 2 km Bor i området och nuvarande butiksinnehavare är en av de mest serviceminded i området...
A. Gottexperten A. Gottexperten 2 km Fantastisk glass! Väldigt bra godis för den delen försöker deffa lite så går inte dit...
Stockholms Turaffär Stockholms Turaffär 2 km Jag vann 30090 kronor
Pressbyrån Pressbyrån 2 km Uppdatera eran google my business och eran digitala närvaro. Priserna är skyhöga, det...
Swedish Match Store Stureplan Swedish Match Store Stureplan 2 km Snus snus snus. Här kan du ibland få snus tillverkat dagen innan köp. Coolt
Reviews
Här finns ett stort sortiment av rökverk så som cigarrer, pipor, tobak, tändare och en mängd olika tillbehör. Sortimentet är väldigt brett så den som vill prova vad marknaden erbjuder rekommenderas ett besök i denna butik.
Brett utbud, kunnig och trevlig personal. Enda stället jag köper cigarrer hos.
Perfekt köpte 25 cigarrer och fick 10% rabatt. Otroligt bra service, han hjälpte mig genom att plocka ut ett dussintal olika sorter med olika ursprungs land. Helt fantastiskt. Det är bara att tacka och bocka !
För mig är det här det enda stället att köpa cigarrer på. Här finns en själ och jag blir extra varm varje gång jag träffar Robert i butiken. Har köpt cigarrer, humidorer, tillbehör och min absoluta favorittändare här. Ett bra sortiment, samma priser som på nätet eller någon krona billigare. Har även beställt på nätet och plockat upp i butiken. Det var smidigt. Sedan kan Robert oerhört mycket och trots sin avslappnade stil har jag aldrig varit rädd för att fråga dumma frågor. Har annat än tobak i butiken som gör den värt att besöka.
Jag begriper inte varför alla hyllar den trevliga personalen. Jag uppfattade säljaren som ointresserad och nonchalant. Det kändes som att jag var till besvär när jag bad att få tips om en billigare cigarr än den han presenterade. Jag är helt okunnig och hade uppskattat lite guidning, men jag ville bara komma därifrån så fort som möjligt. Fint och välsorterat dock. Tillägg efter svar: Precis den inställningen är det jag vänder mig mot. Du hade förmodligen kunnat sälja en betydligt dyrare cigarr till mig om du hade ansträngt dig en aning. Trevligt bemötande, en initierad beskrivning av varför varför det finns cigarrer i så olika prisklasser, hur de tillverkas, skillnaden emellan länder. Det finns säkert tusentals intressanta saker du hade kunnat berätta för mig för att få mig att välja en annan cigarr och komma tillbaka för fler presenter. Jag gav dig till och med en superchans när jag bad att få se på kubanska cigarrer. Tyvärr nappade du inte. Men det jag saknade allra mest var ett vanligt, enkelt trevligt bemötande istället för ett surmulet gruffande.
Bra utbud på pipor,piptobak samt cigarrer. Ägarna har passion och kunskap samt är dom mycket trevliga.
Första gången jag var inne på Roberts Tobak idag, och samtliga 5 cigarrer jag sökte fanns på lager, mycket trevlig och tillmötesgående service och svar på mina frågor, som nybörjare så var inte rädda att besöka butiken, en upplevelse för sig självt, Tack för hjälpen och jag kommer verkligen fortsätta vara kund hos er då ni både har kvalité och kvantitet. Återigen tack så väldigt mycket,sluta aldrig med det ni gör!
Fint utbud av pinnar men blev besviken av bristen på råd och kunskap och den hjälp man fick. Mitt råd är att bestäm dig innan vad du ska handla för priserna är helt ok.
Fin utbud av varor, men upplevde butikspersonalen som otrevlig och ointresserad. Ville köpa en vattenpipa men kände mig som besvär istället. Köpte liknande från en annan butik samma dag iallafall.
Bra varierat utbud. Kunnig personal, kommer definitivt bli fler besök.
Comment on this business

Directions to Roberts Tobak with public transportation


Norrbackagatan 80 meters
Karlbergs station 90 meters
Karlberg station (Stockholm) 130 meters
Karlberg 130 meters
Vikingagatan 140 meters
53
72

to add Roberts Tobak map to your website;