facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rockelstad Slott

"Rockelstad slott är som en vasaborg i miniatyr. Med sina 4 flyglar från sent 1600-tal och läget vid sjön Båven i Sörmland erbjuds en unik herrgårdsmiljö för bröllop, konferens och festlokaler en dryg timme från StockholmGården har en genuin atmosfär med bevarade originalinredningar, så långt från hotellmiljö man kan komma. Vi tar endast emot förbokade sällskap, och har då möjlighet till runt 100 övernattande gäster, och ca 120 middagsgäster.Vid bröllop hyr man hela herrgården inkl bäddar, och tar med egen mat och dryck. Vid konferens och kickoff ordnar Rockelstad detta precis som på andra ställen. Vi ordnar gärna teambuilding aktiviteter. Gårdens hus hyrs även ut som festlokaler för t.ex. födelsedagsfester.Besök vår omfattande hemsida"
Address: Rockelsta Helgesta, 640 34 Sparreholm
Phone: 0157-32010
City: Sparreholm
Zip Code: 640 34


Reviews
Det fanns ingen möjlighet till visning av slottet. Det fanns endast vacker natur runtomkring samt osäker flock av medarbetare som inte kunde svara på våra frågor Promenadmöjligheter: Det finns stigar runtom Mat och dryck: Finns tillgänglig och bokningsbar via webben Viktiga detaljer: Ingen vet någonting och alla hänvisar till webbplatser. Oklart vilka webbplatser
Fin omgivning men besviken på sovdelen, mkt mjuka sängar och inte så rent i rummet. Det går inte heller att förbereda sin mat om man vill grilla. Bara ett kylskåp till många av rum. Frukosten var mycket bra och bra att man fick en korg att ta med sig och sitta var man ville. trevligt att kunna låna båt och kanot och fina ställen att sitta på. Slottet ligger väldigt vackert vid Båverns strand men behöver rustas upp en del.
Lite tankat från Bröllopsfotografen: Är man intresserad av historia kan nog Rockelstad slott utanför Flen vara värt ett besök. Gillar man rustningar, uppstoppade björnar och maffiga trappor är det VERKLIGEN värt ett besök. Tycker man att allt det här ska finnas nära sjö, äng och hästhagar är det inte så mycket att tveka på. Personligen tycker jag kanske att slottet interiört är lite väl murrigt och ”överfullt” med prylar men det kompenseras av den lite udda arkitekturen, de härliga omgivningarna och den gamla kägelbanan. Jag har fotograferat här några gånger nu men bara på vinter och tidig vår och redan då är det väldigt mysigt. Jag kan tänka mig att det är helt fantastisk på sommaren.
Hela stället fantastiskt! Underbar personal.God mat och dryck .Fantastiskt läge!Rum: 3/5
Vackert beläget vid Båvens strand, men slottet i sig liksom omgivande flyglar, andra byggnader och trädgård sorgligt förfallna. Många sköna miljoner och sann kärlek till byggnadsminnesvård kommer att krävas.
Trevlig.Fin natur.Plats: 5/5
Riktigt vackert slott
Mycket vackra omgivningar, borde finnas potential för ett kafé, men det har ni kanske redan provat?
Mycket intressant slott med en lika intressant historia. Vackert beläget vid sjön Båven.
fint slott med intressant historia, bra ställe för bröllop och liknande evenemang.
Comment on this business

to add Rockelstad Slott map to your website;