facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Röda Korset Bomhus

Röda Korset Bomhus

About

Välkommen till Röda Korset i Bomhus.
Vi har Röda Korsets största Secondhand-butik i Gävleborg!
Hos oss kan du fynda de mesta! :)

Story

Här kommer vi att lägga ut våra aktuella erbjudanden o evenemang.
I vår stora fina butik har vi även ett kanon mysigt Café som dagligen erbjuder hembakat fika bröd och super goda smörgåsar!
Vi kommer även uppdatera med nya foton från vår butik, där du kan se nyinkomna möbler bla.
Vår butik har de mesta, som: Möbler, Kläder, Prylar, Textiler, Elartiklar, Lampor, Film, Musik, Böcker, Leksaker, Skor, Väskor.....

Har även verksamhet på Kristinelundsgårdens äldreboeende.
Där är det dagligen tidningsläsning.
Finns även andra aktiviteter som: kortspel, allsång, musikcafe, söndagsdans till live musik...givetvis är ALLA Välkomna att delta på detta!

<3 Välkommen gamla som nya kunder/besökare!

Address: Klockar Calles gata 5, 80429 Gävle
Phone: 026194431
City: Gävle
Zip Code: 80429


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00


related searches: Röda korset bomhus gävle second hand, Erikshjälpen Gävle, Second hand Gävle
Reviews
Mindre yta sämre tillgänglighet för bilburen kund och mycket sämre urval av motortidningar än i Bomhus.tyvärr.
Bra läge. Lite litet och inte mkt kläder men bra priser
Var dit 2 gånger, båda gångerna tillfälligt stängt. 3e gången var det äntligen öppet! Jättefint skyltfönster, men tyvärr inte lika inspirerande inuti. Tittade på några böcker, men fick höra att jag inte fick vara där. Alla möjliga saker men inte så organiserat.
För att vara en relativt ny Secondhandbutik så upplever jag det dåligt upplagt, ofräscht och för dyrt för att matcha secondhandbutik. Men personalen är trevlig och det är alltid bra!
Trevlig butik. Välordnat men inte så mycket varor då jag var dit.
Häromdagen hände det igen. Tråkigt. Detta är tredje gången här. Jag hittade två snarlika prylar och när jag kom fram till kassan för att betala kom en av personalen och kollade "mina" varor, tog dem trots mina protester. Hon sa att hon skulle kolla upp dem och skyllde på att de har ny och ovan personal som satt priserna. Satt pris ska gälla även här!! Såg senare att varornas pris höjts från 30 kr. st. till 100 kr st. Inget annat ställe gör på detta vis. Det är som sagt mer än tråkigt!!
Här kan du lämna gamla möbler, kläder, apparater och allt annat som är tillräckligt bra för att fortsätta användas i stället för att slängas. Samtidigt finns det en hel del använda men ändå funktionella saker att köpa här. Dumt att köpa allt nytt när du kan få något fint till riktigt bra pris och med lite färg och omtanke kanske det blir som nytt. Om du tycker den här recensionen är användbar så klicka gärna på "Gilla" så att jag vet.
Lite mindre butik men med bra utbud. Vänlig och trevlig personal.
Trevlig personal , men butiken är numer väldigt dåligt upplagd i jämförelse med tidigare, priserna som ska passa från den minsta plånboken egentligen gör inte längre det . vilket är synd då alla oavsett inkomst borde kunna handla där.
Fiket är det bättre i stan. Fast de var dubbelt så bra förut då slapp man dessa inplastade fikabröd. Jag tycker att ni borde placerat fika delen till vänster om ingången med lite gammla möblernatt sitta i. Det är ju mycket trivsammare tack ser fram emot fika på naturligt sett . Tack för mig.
Comment on this business

to add Röda Korset Bomhus map to your website;