facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for röda korset, kristianstad

röda korset, kristianstad

About

Mötesplats kupan, röda korset kristianstad

Story

second hand butik, som ligger vid södertorg, billig fika i vårt café.

Address: Västra Storgatan 51 I, 29131 Kristianstad
Phone: O44 100955
City: Kristianstad
Zip Code: 29131



related searches:
Similar places near
No2Crimes Kristianstad No2Crimes Kristianstad 1 km Samhället
Reviews
Allt kan inte vara bra för alltid,halkat ner till tre stjärnor. Var för några år sedan en rent fantastisk guldgruva för allting oavsett vad du letade efter. Köksgeråd, gamla bruksföremål, kängor allt.. Verkar minskat till en tredjedel. Men kaffe och nybakat finns kvar, trevlig och välkomnande personal.
Bra secondhand sortiment, men jag saknar CD-avdelningen som tagits bort när man för ett tag sedan möblerade om i lokalen. Dock har det blivit rymligare istället och lättare att ta sig fram i lokalen.
Roligt o bra priser! Men synd med betalparkering utanför.
Kul saker men inte så mycket prylar. Mest kläder.
Älskar detta ställer hittar alltid några enstaka plagg att köpa och mina sista 4 par jeans har jag hittat här. På tanke på att jag har en väldigt udda strl så gör det ju det mer unikt att jag hittar jeans där som faktist passar W28 L36
Väldans fint, annorlunda sen tidigare. Snyggt!!
Bra second-hand affär. Ganska stökigt, men det stör inte riktigt. Billigt och man ger pengarna till ett bra mål. Serietidningar, böcker, möbler, hushålssaker...
Mysig och välsorterad second hand butik! Bra priser och trevlig personal. Bara 4 stjärnor av 5 pga inga möbler till försäljning.
Mycket saker om man behöver.
Att det kostar att parkera utanför rödakorset har man förståelse för. Dessvärre träffa man på en respektlös väktare som vill sätta parkeringsböter när det handlar om att man vill sänka saker och ting. Det kanske tar 2min för att lämna in. Det är inte lätt att vara barmhärtighet nuförtiden.
Comment on this business

to add röda korset, kristianstad map to your website;