facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Röda korset Norra Eslövsbygden

About

Välkommen till Smebackstugan i Stehag och träffa trevliga människor!



"Stort intresse för frivillighet Viljan att arbeta ideellt är stor, visar en ny undersökning från Röda Korset. Cirka 63 procent kan tänka sig att arbeta frivilligt för att hjälpa en annan människa. Detta är Röda Korset Röda Korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår. Arbetet baseras på frivilliga insatser och människors vilja att ge av sin tid och sitt engagemang till vår verksamhet. I världen Det finns 186 nationella rödakors- och rödahalvmåneföreningar i världen. Närmare 100 miljoner människor är medlemmar i rödakorsrörelsen."
Address: Smedbacken 3, 24174 Stehag
City: Stehag
Zip Code: 24174


Reviews
Kul att ha rest till Eslöv med tåget att gå hela vägen till butiken för man va sugen att spana in det och väl där se att de är sommarstängt när de står de är öppet enligt hemsidan.. Kommer inte göra ett nytt försök pga det.
Bra hjälp företag
Fint och välsorterat!
Trevligt ställe. Trevlig personal
Översatt av Google Vecka 26-31 stängt Original Week 26-31 closed
Översatt av Google Jag tycker att de gör ett viktigt humanitärt arbete Jag stöder dessa saker. Original I think are doing an important humanitarian work I support this things.
Comment on this business

to add Röda korset Norra Eslövsbygden map to your website;