facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Röda Korset Second Hand Karlskrona

About

Secondhandbutik

Story

På Mötesplats Kupan i Karlskrona har vi många mål att uppnå. Vårt främsta mål är att med ett stort överskott nå så många behövande personer som möjligt. När vi fördelar pengarna som blir över satsar vi både lokalt, nationellt och internationellt inom Röda Korset och gärna på projekt som stödjer barn, kvinnor och rent vatten.

Address: Slottsvägen 11, 371 62 Lyckeby, Blekinge Län, Sweden
Phone: +46 455 80015
City: Lyckeby
Zip Code: 371 62



related searches: Pingstkyrkan Second Hand Karlskrona, Röda Korset hämta möbler, Röda Korset sommarjobb
Reviews
Mycket trevligt och välordnat. Gott kaffe med kaka till det facila priset av 20 kronor.
En trevlig liten secondhand butik som har allt: kläder, glas, dekoration, hushållsartiklar, möbler, böcker, leksaker, elektronik m.m. Det är inte svårt att fynda . Personalen är tillmötesgående och mycket trevliga. En särskild "Highlight" här är fikat!!! Enkelt, men mycket gott och väldigt prisvärt!!
Här finns allt möjligt och priserna är mycket bra! Det mesta är rent, avtorkat och bra sorterat. Allt har prislapp så man slipper fråga den trevliga personalen. Finns möjlighet att köpa en fika om man är sugen.
Fyndade ett fat som jag ville ha för endast 10:- Tycker om kupan där är ordning och reda samt mycket trevlig personal. Ett stort plus är att man kommer både in i butiken och kan komma fram nästan helt oberoende om man är rörelsehindrad.
Varning! Inget trevligt ställe! Folkilsken personal! Blev så otroligt ovänligt bemött, att jag bara tappade hakan! Aldrig, aldrig, aldrig mer! Röda Korset - välj volontärer som passar för butiksarbete. Seconhandbutiken i Lyckeby är ju också en del av organisationens ansikte utåt!
Oerhört dålig personal, vid en enkel fråga ang. en lampas funktion, så blev svaret: - suck, köp den och ta reda på det. 2 damer vid "insläppet" suckade och sa till varandra: - väldigt vad mycket folk det måste komma idag. Ja, jag och min fru jobbar båda två heltid, så det blir på helgen man kan ta en secondhand-runda. Tycker man att det är så pass jobbigt med människor, kanske man borde stanna hemma och överlåta jobbet till människor som är fungerande. Röda Korset borde se över vilka som jobbar åt dem och se vilka som funkar bland människor och vilka som bör ha ett "ensamarbete" och inte träffa någon. Ni kommer att tappa väldigt många kunder, när det uppvisas en sådan dålig attityd.
Nöjd med att det man lämnar kommer till användning igen! Trevlig personal! Rekommenderas!
Trevlig mycket att välja på.
Riktig trevlig secondhand! Rymlig butik med mångsidigt urval av saker. Kläd sektionen är inte jätte stor, men har ändå lyckats göra väldigt bra fynd, flera gånger. Rekommenderar att besöka denna!
Underbart ställe som har vettiga regler för hur många som får vara där samtidigt så det inte blir så svårt att hålla avstånd! Trevlig och hjälpsam personal.
Comment on this business

to add Röda Korset Second Hand Karlskrona map to your website;